onsdag 24 september 2008

Företag för en dag

Så nu har jag haft mitt företag för en dag. Det gick superbra. Klassen var uppdelade i två 'företag' med 3 pers i varje. Dock så var 2 ur min klass på mönstring och en bara allmänt skolkade. Vilket innebar att en blev själv (vi är sju st från början ;) ). Så mitt företag 'köpte' upp hans företag, och det gick galant.
Om man bortser från godis och läskostnader (+ att vi blev tvungna att betala en tjejs ingredienser) så gick vi lite +.
Den andra tjejen i min klass hade tagit på sig införskafandet utav varorna. Hon skulle prata med en lokal matvaruaffär angående en slags sponsring så det skulle bli lite billigare för oss, men nej, det gjorde hon inte. Så det sved till i plånboken.
Sen tyckte hon att hon skulle få dra av ingredienskostnaden från företagetsvinst, vilket vi andra ansåg var fel. Så jag förhandlade med henne och killarna godkände det. Men på något sätt blev det fel ändå, men det var inte pengarna som var det viktigaste med den här 'övningen'.

Och imorgon är det den 25 = lön. Dock så måste jag prata med Perra om han har fixat det och om om han kan skicka hem lönebesked till mig. Kan vara bra att veta ;)

TVn är igång i bakgrunden och So You Think You Can Dance är igång. De flesta låtarna som spelas får mig att vilja shaka ass. Men jag är för trött för ensammen-ful-dansning. Det får helt enkelt bli en annan dag.

Hade tänlt att lägga upp lite random bilder, men jag är lite för trött. Får fixa det imorgon.



1 kommentar:

  1. Jasi du och din skräp skitpop musik -.-

    älskar dig iaf

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...