tisdag 4 juni 2019

När jag blev 29 år

Onsdagen förra veckan var det min tur att bli ett år äldre. Efter massa uppvaktande på jobbet med presenter och sång skulle jag möta Martin i centrum efter jobbet.
Eftersom att vi skulle ha ledigt dagen efter låtsades vi om att det var en fredag och satt lite på uteserveringen till Politikern. Det var hemskt kallt den här dagen, men solen sken ibland och då måste man ju passa på att vara ute.

P5290004x
Världens finaste Martin.

P5290011x
Jag hade på mig en ny skjortklänning med citrus tryck från Monki.

P5290018x
Medans vi väntade på att stället vi skulle äta på skulle öppna gick vi förbi Eldorado bokhandel och tittade runt. Jag försökte mig på bullet journal, men kom fram till att jag behöver en kalender som går långt fram i tiden. Det är inte mycket som är i butikerna än, så jag får fint vänta till juli en gång innan jag köper en ny.

P5290023x
Blev så himla glad av mönstret på skjortan. Tycker att tyget är lite väl strävt, men annars är den toppen + att den har fickor, så det gör ju allt mycket bättre med en gång.

P5290025x
Vi skulle hit, till Lulu för att äta asiatisk fusion mat i omakase stil. De har ingen meny, utan den ändras efter säsong och vilka råvaror de har inne. Väldigt spännande att bli överraskad. 


P5290028x

Vi åt kring 6 små rätter var, den här var en av mina favoriter. Hälleflundra med en stark sås, kimchi och lite grönsaker. 

P5290033x
Denna här var överraskande god. Rischips med hälleflundra chevishe och parmesan. Väldigt gott. 

P5290035x
Vi satt rätt vid där de förberedde maten, så spännande att kunna följa med på vad dem gör. 

P5290053x
När vi kom hem fick jag massa kattemys när jag skulle ta selfies. Dom är bra allt nyfikna mina lurviga små. 

P5290058x
Tror inte jag har visat dem än, men jag har nya örhängen från Kate Spade. De har haft re-branding och ändrat utseende på deras spader märke. Örhängena är i roséguld och har ljusrosa emalj. 

På kvällen tog vi det lugnt, såg färdigt serien What we do in the shadows som finns hos HBO. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...