måndag 3 juni 2019

Takeshita dori och Nakano Broadway

P4120203
Den tolfte april skulle vi till Harajuku. Vi hade bara ett litet problem, vi hittade inte så bra på t-banestationen, så vi gick till ett annat stopp och tog t-banan därifrån. 

P4120206
Och så var vi framme. Gick och tittade i några butiker och handlade lite smink och så. 

P4120208
Tittade på crêpes, men blev mätta av att se på dem. 

P4120210
Dagens mål var här, Nakano broadway för att se på allt av geekiness och gamla leksaker. 

P4120211
Innan vi kollade i butiker åt vi lite takoyaki. 

Det här slottet hade min bästa kompis när jag var liten. När vi var små skrev hennes mamma under alla julklapparna vad som var i dem så hon kunde få dem i rätt ordning. Vi tog med leksakskatalogen och jämförde bokstav för bokstav vad som var i paketen, och det här slottet var i ett av dem. 

När vi kom tillbaka till hotellet gick jag förbi matbutiken för att köpa den godaste cupcaken någonsin, men de hade slutat sälja sina sakura saker och gått över till påsk. Så jag fick nöja mig med den här kaninen (som också var god). 

I Nakano Broadway köpte jag den här lilla Alice dockan. Betalade dock 1000 yen mer än vad som stod på prislappen och när jag försökte förklara att det hade blivit fel spelade kassören bara dum. Nå väl, hon var inte dyr för det och så himla gullig att det fick bara vara. 

Resten av kvällen spenderade jag med att fylla i min resedagbok. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...