fredag 1 mars 2019

Innan reseshopping och otroligt goda dumplings

I lördags hade jag en liten att göra lista att kryssa av, eller snarare en liten att köpa. Jag vet att jag tjatar, men resan till Japan är ungefär allt jag tänker på och pratar om (och katterna, de på jobbet är nog snart less att höra om de två sakerna snart). Det är en del saker jag kände att jag behövde innan vi reser, som bra skor att gå i, en regnjacka, hörlurar, strumpbyxor... Så det skulle införskaffas nu. 

DSC_5543
Vi gick runtomkring i Oslo och passerade bland annat Pels pels som är en barbersalong och inte en pälsbutik som jag trott i alltför många år. 

DSC_5547
Martin var glad, inte alls så ledsen som han ser ut att vara. 

DSC_5550
Efter att vi handlat det mesta var vi lite hungriga och var av en händelse vid Dinner som ligger vid Nationaltheatret. De serverar bland annat dumplings. 

DSC_5555
Vi beställde varsin dumpling surprise, vi fick nio olika dumplings och soppa. Det här var de godaste dumplingsen jag någonsin ätit. Planerar att komma tillbaka snart, för det här måste jag äta igen. 

DSC_5561
Till dessert beställde vi choklad fondant som var otroligt god. 

DSC_5586
Det kändes inte som ett ställe man tar massa bilder på, men så här såg jag ut den dagen, klänning från Monki och bälte från Kappahl. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...