måndag 11 mars 2019

Vecka 11

Hej. Hoppas du har det fint var du än är.

Snön kom tillbaka till Oslo, vilket inte är så där jättekul, men förväntat. Jag gissar på att snön kommer vara ganska länge i år. Till helgen är planen att fira St Patricks day med en utepils, om det så är kallt eller soligt (men hoppas givetvis på att det ska vara lite varmt och soligt). 

Den här veckan är det bara 1 vecka kvar tills vi reser, så håller på att fixar med det jag ska ha med. Är mycket att tänka på i och med att vi blir borta en ganska lång tid. Har det mesta klart egentligen, men är lite osäker på vad jag ska packa. Som det är nu har jag packat exakt med kläder om varje outfit används två gånger. Kan säkert minska det lite grann, för kommer säkert köpa något av kläder när vi väl kommer till Japan. Annars håller jag på att funderar över hur mycket och vad jag behöver av kameror och diverse grejer till dem. Vill inte bära för mycket när vi väl är där, men samtidigt vill jag fota a l l t. 

Ska sluta tjata om Japan och istället visa lite bilder från förra veckan. 

Lucy och Sally ska vara i min garderob, men de kommer inte upp själva så vi måste lyfta dem dit. Och är den ena där ska den andra upp. 

Tisdagen satt jag och spelade lite Sims och Lucy höll utkik. 

Tisdagen hade jag fått hem en HP Sprocket Plus som jag hade beställt. Ska ha med den på resan tänkte jag. Skriver en resedagbok och vill sätta in bilder direkt så det blir gjort med en gång. Har en önskan om att göra årsfotoalbum och från våra resor. Borde sätta av mer tid till att ordna det...

Onsdagen var jag på ett bibliotek med jobbet och läste om en hungrig dinosaur som frågade om huset specialiteter. Vad sägs om paranoid lök från djupt inne i skogen eller kronärtskockshjärta i djup sorg?

 Fredagen hade både jag och Martin tidigvakt så vi for till Torggata bad för att besöka Oslo Street Food. Var folktomt, så vi fick bra med plats och åt god mat. Kommer ett ordentligt inlägg snart. 

 När jag drog upp rullgardinen på lördagen möttes jag av detta här. Kändes ju så där. När jag sen kollade in Instagram fick jag se att det smått börjat blomma i Tokyo och kände bara nä, kan det inte vänta i två veckor...

Vi skulle hem till min mamma och hälsa på. 

På kvällen testade vi Odeon, vi skulle se på Captain Marvel. Väldigt nöjd med filmen, se den. 

Söndagen var vi ute och gick runt Rislökka/bjerke/Lören bara för att se på gulliga hus. Var på visning på ett radhus som hade varit perfekt. Men det får dessvärre vänta några år innan vi har råd med det. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...