torsdag 28 mars 2019

Min packning till Japan

Jag tänkte visa fram vad jag har packat inför resan till Japan, mest för min egen skull, men också för att jag gillar att se vad andra packar. 

DSC_6028
Det här är de väskorna jag ska ha med (+ en mjuk resväska som är i förrådet). Samsonite resväska i 86 cm, ONA Camps bay ryggsäck, Mi-Pac mini ryggsäck och en väska från Kate Spade. 

DSC_6032
I min ONA har jag mest bara fotogrejer. Har packat ned skrivböcker, extra batterier, headset, fodral till mina minneskort, extern hårddisk, bordsstativ, stativ med sugpropp. 

DSC_6070
I min KS har jag det här. Planen är att för det mesta använda ONA väskan under resan, men den är tung, så kommer att växla med att ha den, KS och den lilla ryggsäcken. Det på bilden är det jag ska ha med på flyget. 

DSC_6104
Jag kommer också ha med mig en del saker till min resedagbok. HP Sprocket plus skrivare, massvis med pennor, skrivbok och en liten väska med diverse saker (klistermärken, washtejp, lim o.s.v.). 

DSC_6075
Så här ser Samsonite väskan ut inuti. Vi får checka in två väskor var på planet och det ska vi göra. Varsin av denna här och varsin mjuk resväska. Måste ju maxa platsen vi kan ha saker i. 

DSC_6082
Jag har beställt hem pack-kuber och skopåsar från Ebay. Pack-kuberna känns lite billiga, men fungerar helt fint än så länge. Gillar att de är lite meshade så kläderna kan andas. Den holografiska necessären fick jag i julklapp. 

DSC_6088
Älskar hur organiserat det blev i väskan. Är lätt att hitta det jag behöver och jag hoppas att det inte blir kaos när vi ska resa hem. 

BONUSBILDER

DSC_6023
Lucy ville också vara med. 

DSC_6049


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...