måndag 4 mars 2019

Vecka 10

God förmiddag. Hoppas det går bra med dig. Äntligen är mars här. Våren är i luften, men jag hörde rykten om minus tio grader nu i veckan, men de ignorerar vi känner jag.

Den här veckan ska jag umgås med lite vänner är planen. Det är några jag ser ofta, vilket blir märkligt när vi inte kommer ses på en stund när vi reser bort. Annars hoppas jag på soliga vårdagar och plusgrader. 

Men nu lite bilder från förra veckan. 
Måndagen efter jobbet skulle jag ut och äta med några kollegor. Hade lite tid mellan jobbet och då vi skulle mötas, så gick på stan lite grann. 

 Vi skulle äta på, ett för mig, nytt ställe som heter Teatro och ligger vid Nationaltheatret. Supermysig lokal. 

 Åt en väldigt god pizza med kyckling och mango. Hade bytt från röd bas till vit, vilket var ett bra val. Fick smaka på en kollegas pizza med röd bas och den var inte alls lika god. 

 Till dessert blev det jordgubbe och champagne sorbet. 

 Tisdagen vaknade jag till den här soluppgången. 

 Och när jag kom hem var solen på väg ned. Katterna satt så fint på bordet och spejade ut, men så fort jag kom nära ville de ha lite mys. 

 Jag förstår inte vad som är så spännande med kranen i badrummet, men här sitter de och håller en typ med sällskap. 

 Onsdagen hade jag handlat lite och kom hem med en papperspåse som var utmärkt att sova i. 

Fredagen hade vi karneval på jobbet och temat var färgfest. Jag klädde mig ifrån topp till tå i rosa och lila. Hade det visst tidernas mest magiska hår, för aldrig har jag varit med om så mycket ojande från några barn. 

 Lördagen blev jag väckt av dessa två som ville ha mys. Efter en stund puttade Lucy ned Sally från sängen, men så går det när man börjar bråka. 

 Söndagen var hemskt grå och tung i luften. 

 Men i mathallen firade dom ostkrokedagen med massa recept med ostkrokar i. Hade ju hoppats på att ostkrokarna skulle vara i själva mackan och inte ligga löst på den, men jaja, då har jag testat det. 

Sen var vi hemma hos mamma och familjen. Hon hade hittat mitt skolfoto från ettan. Hade inga framtänder i över och underkäken. 

 Söndagen var det fastelaven, typ som fettisdagen. Blev serverat fastelavensbollar eller semlor. 

Vi spelade ett quizspel med 80 tals tema. Mamma vann stort. 

När vi kom hem kollade vi på Venom. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...