onsdag 20 mars 2019

HP Sprocket plus + ny bullet journal

Jag har skrivit lite om min bullet journal förr, men det är inte något jag aktivt har använt. För mig har en vanlig kalender fungerat alldeles utmärkt, jag behöver kunna skriva upp saker månader i förväg. 

DSC_5942
Nu i och med resan till Japan tänkte jag prova på något annat, nämligen en liten resedagbok där jag kan klistra in diverse saker och bilder från resan, skriva upp vad vi ska göra, listor, föra dagbok o.s.v. Hade ordnat en bok i A4 storlek, men kände att den blev lite för stor. När Systrarna Grene visade upp den här skrivboken på sin instagram och jag såg den IRL, kände jag att den kändes bättre för det jag ville. 

Jag är även en lite otålmodig själ som gillar att saker händer n u. Jag vet att kvaliteten på bilder hade blivit bättre om jag bara framkallade dem när vi kommer från resan, men jag ville ha möjligheten att kunna limma in bilder i boken under resan. Jag googlade runt lite och hitta HP Sprocket som är gillad i av folk som håller på med bujo. Jag beställde hem en HP Sprocket Plus och lite film som ska få följa med på resan. 

DSC_5923
Valde färgen vit, den är så himla fin. Väger väldigt lite och får plats i handen. Jag testade att skriva ut två bilder på katterna för att se hur det blev. Är väldigt nöjd med resultatet med tanke på storleken på skrivaren med tanke på att den är väldigt liten och inte använder bläck. Den använder zink-papper och magneter (magi). När man skriver ut gör man det genom en app som är väldigt lätt att använda. Du får även möjligheten att redigera bilderna innan man skriver dem och man kan lägga till ramar, rita eller skriva på bilden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...