Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 13

Hoppas du har det fint och är redo för några dagar med vila (eller jobb. Några måste ju det med). Den här veckan är kort, två och en halv dag med jobb, sen är det dags för lite påskledigt. Jag och Martin ska resa norrut några dagar. Har inte varit i Skellefteå på snart fyra år, men det är nog inte mycket som har ändrats. 

Idag ska jag komma mig på jobbet igen. Mitt knä är inte bra egentligen, men är så less på att inte kunna göra något. Jag var sjukskriven i veckan, så har spelat Sims 4. Massvis av Sims 4. Kom mig två dagar och ska ärligt säga att det var svårt nog. Ska bli spännande att se hur det här går. 

Lite bilder från veckan som var. 

 Det är så ljust om morgonen nu, väldigt motiverande. 

 Jag var förbi min doktor på måndagen för att kolla in knäet. Har fått en ordentlig smäll som skulle ta ca en vecka att läka med vila (är, som du redan läst, inte alls bra efter över en vecka). När jag kom hem la jag mig i soffan och vädret gick från soligt till snökaos på två minuter. 

 Jag hade köpt med mig blommor hem efter att jag var hos doktorn. Är det inte vår ute får man skapa det inne istället. 

 Vi var bjudna på spelkväll till några släktingar. Vi testade Feast of Odin, väldigt kul work and placement spel när det lossnade hur det fungerar. 

 Martin ville också vara med på bild. 

 Fredagen vaknade jag upp till en superdimma. Hade hoppats på sol och värme, men nejdå. 

 Det syns lite dåligt, men stora delar av knäet har blivit gult. Fint att det matchar högtiden som är nu...

 Blommorna har slagit ut så fint och plommonblommorna luktar så himla gott. 

 Söndagen skulle vi ut för att tidigt fira Martin. Var så himla ljust och fint ute. 

 På eftermiddagen skulle vi på bio med en kompis för att se Pacific Rim Uprising. Jag lyckades ta fel bio, så vi var tvingade att ta en taxi till rätt ställe. Hade fått tidernas skavsår, så haltade runt mer än vanligt. Martin var en hjälte och hade köpt skavsårsplåster som hjälpte massvis. 

Alltså, skorna är så fina, men måste komma ihåg plåster med en gång nästa gång jag ska ha på dem. Hade också min vårjacka för första gången, vilket känns bra. 

Hoppas du får en riktigt fin påsk. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…