måndag 26 mars 2018

Vecka 13

Hoppas du har det fint och är redo för några dagar med vila (eller jobb. Några måste ju det med). Den här veckan är kort, två och en halv dag med jobb, sen är det dags för lite påskledigt. Jag och Martin ska resa norrut några dagar. Har inte varit i Skellefteå på snart fyra år, men det är nog inte mycket som har ändrats. 

Idag ska jag komma mig på jobbet igen. Mitt knä är inte bra egentligen, men är så less på att inte kunna göra något. Jag var sjukskriven i veckan, så har spelat Sims 4. Massvis av Sims 4. Kom mig två dagar och ska ärligt säga att det var svårt nog. Ska bli spännande att se hur det här går. 

Lite bilder från veckan som var. 

 Det är så ljust om morgonen nu, väldigt motiverande. 

 Jag var förbi min doktor på måndagen för att kolla in knäet. Har fått en ordentlig smäll som skulle ta ca en vecka att läka med vila (är, som du redan läst, inte alls bra efter över en vecka). När jag kom hem la jag mig i soffan och vädret gick från soligt till snökaos på två minuter. 

 Jag hade köpt med mig blommor hem efter att jag var hos doktorn. Är det inte vår ute får man skapa det inne istället. 

 Vi var bjudna på spelkväll till några släktingar. Vi testade Feast of Odin, väldigt kul work and placement spel när det lossnade hur det fungerar. 

 Martin ville också vara med på bild. 

 Fredagen vaknade jag upp till en superdimma. Hade hoppats på sol och värme, men nejdå. 

 Det syns lite dåligt, men stora delar av knäet har blivit gult. Fint att det matchar högtiden som är nu...

 Blommorna har slagit ut så fint och plommonblommorna luktar så himla gott. 

 Söndagen skulle vi ut för att tidigt fira Martin. Var så himla ljust och fint ute. 

 På eftermiddagen skulle vi på bio med en kompis för att se Pacific Rim Uprising. Jag lyckades ta fel bio, så vi var tvingade att ta en taxi till rätt ställe. Hade fått tidernas skavsår, så haltade runt mer än vanligt. Martin var en hjälte och hade köpt skavsårsplåster som hjälpte massvis. 

Alltså, skorna är så fina, men måste komma ihåg plåster med en gång nästa gång jag ska ha på dem. Hade också min vårjacka för första gången, vilket känns bra. 

Hoppas du får en riktigt fin påsk. 

1 kommentar:

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...