måndag 12 mars 2018

Vecka 11

Hej. 

Hoppas du mår bra och att det har börjat bli varmare var du än är. Här i Oslo känns våren långt borta, även om det blir ljusare varje dag så är det fortfarande hemskt mycket snö (och mer kommer) och väldigt kallt. Känns verkligen märkligt då det oftast är stort sett barmark den här tiden på året. Nåja. Värmen kommer nog en eller annan gång. 

Den här veckan är det mycket som händer på jobbet, så kommer vara upptagen en hel del där. Ska bland annat på en temadag idag om det att vara en ledare. Till helgen är det St Patricks Day och det är något vi firar varje år med att ta årets första ute pilsner. Kommer vara alltför kallt till att kunna sitta ute, men vi kommer nog fira ändå. 

Fredagen var det sol för första gången på en mindre evighet. 

 Fredagen efter jobbet mötte jag Martin och Gabriel på Café Amsterdam och tog ett par öl och pratade om allt och ingenting. På kvällen var vi hemma hos några vänner och åt tacos och spelade Fury of Dracula. Väldigt kul spel, tog bara lite väl lång tid. 

Söndagen var jag och Martin ute och gick massvis. Vi skulle kolla in några bostadsområden kring Lindeberg och mot centrum till den dagen vi kan tänka oss att köpa något större så vet vi var vi kan börja leta. 
Vi for också in till stan för att kolla i butiker och åt middag hos Eldhuset. Fler bilder kommer senare i veckan. 

Hoppas du får en riktigt bra vecka och inte försvinner i den eviga vinterkylan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...