torsdag 22 mars 2018

she tucked her lipstick away and floated back to the party

När Kate Spade hade rea var jag förbi deras affär för att se om jag hittade något spännande. Såg en riktigt fin väska, men tänkte vänta några dagar för att se om jag verkligen ville ha den. När jag väl kom tillbaka till butiken var väskan dessvärre borta och då blev jag riktigt irriterad på mig själv att jag inte bara köpte den med en gång. 

Lyckligt nog hittade jag att Blender retail som har bland annat Marc Jacobs, Rag & Bone, Kate Spade och en hel hög andra märken skulle ha superrea under tre dagar. Jag gick dit för att se om väskan var där och det var den. Köpte den på 60% och måste säga att jag är riktigt nöjd. 

DSC_4056

DSC_4057
Jag älskar verkligen modellen. Den är i lite hårdare skinn, men kommer nog bli lite mjukare allt eftersom jag använder den. Färgen är en väldigt röd korallaktig färg, har fått en hel del komplimanger när jag använt den ute. 

DSC_4058

DSC_4061
Den har tre fack, ett smalt bakerst, ett större i mitten och så ett mindre fack på framsidan. Väldigt praktiskt att kunna sortera mina grejer i de olika delarna. Jag har testat och jag får plats med systemkameran (med 50mm objektiv) utan det såg alltför konstigt ut. 

Något negativt är att bandet är aningens kort. Jag gillar när bandet går tvärsöver kroppen, men jag har bara bytt ut axelbandet med ett svart band från en annan väska. 

2 kommentarer:

  1. Jättefin är dne ju =D... älskar att den är så där härligt färgklick av sig! Modellen gillar jag också, väldigt fiffigt gjort. Den skulle jag själv blivit nöjd med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Färgen är superhärlig och modellen är perfekt. Kunde ha varit ett par centimeter djupare så systemkameran fick bättre plats :) men kul att du gillade den :D

      Radera

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...