Fortsätt till huvudinnehåll

she tucked her lipstick away and floated back to the party

När Kate Spade hade rea var jag förbi deras affär för att se om jag hittade något spännande. Såg en riktigt fin väska, men tänkte vänta några dagar för att se om jag verkligen ville ha den. När jag väl kom tillbaka till butiken var väskan dessvärre borta och då blev jag riktigt irriterad på mig själv att jag inte bara köpte den med en gång. 

Lyckligt nog hittade jag att Blender retail som har bland annat Marc Jacobs, Rag & Bone, Kate Spade och en hel hög andra märken skulle ha superrea under tre dagar. Jag gick dit för att se om väskan var där och det var den. Köpte den på 60% och måste säga att jag är riktigt nöjd. 

DSC_4056

DSC_4057
Jag älskar verkligen modellen. Den är i lite hårdare skinn, men kommer nog bli lite mjukare allt eftersom jag använder den. Färgen är en väldigt röd korallaktig färg, har fått en hel del komplimanger när jag använt den ute. 

DSC_4058

DSC_4061
Den har tre fack, ett smalt bakerst, ett större i mitten och så ett mindre fack på framsidan. Väldigt praktiskt att kunna sortera mina grejer i de olika delarna. Jag har testat och jag får plats med systemkameran (med 50mm objektiv) utan det såg alltför konstigt ut. 

Något negativt är att bandet är aningens kort. Jag gillar när bandet går tvärsöver kroppen, men jag har bara bytt ut axelbandet med ett svart band från en annan väska. 

Kommentarer

  1. Jättefin är dne ju =D... älskar att den är så där härligt färgklick av sig! Modellen gillar jag också, väldigt fiffigt gjort. Den skulle jag själv blivit nöjd med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Färgen är superhärlig och modellen är perfekt. Kunde ha varit ett par centimeter djupare så systemkameran fick bättre plats :) men kul att du gillade den :D

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…