måndag 19 mars 2018

Vecka 12

Ett litet senare hej än vanligt. Den här veckan är lite annars än det jag först trodde den skulle vara. I fredags lyckades jag med det fantastiska att halka på isen och slå mitt knä riktigt ordentligt. Skulle egentligen ut med Martin och äta mat och gå på bio, men det var bara att glömma. Var förbi min doktor idag och kollade in knäet, har inte brutit något tack och lov. Men jag har skadat en del mjukdelar i knäet som behöver vila, vilket jag ska göra den här veckan.

Förra veckan var fin, här är lite bilder från vecka elva.

Det är så otroligt härligt med all ljuset som är nu. Det är ljust när jag vaknar och ljust när jag kommer hem från jobbet.

 Torsdagen var jag på utflykt med de äldsta barnen till botanisk hage för att gå på zoologiskt museum och se på utställningen livets träd. 


 Efter jobbet var jag förbi stan för att gå på rea. Köpte en ny väska från Kate Spade som jag förälskade mig i tidigare. 

 Lördagen var det st Patricks Day och den firades på Shamrock med några vänner. Trots att det var kallt och blåste en del så satt vi ute i någon timma innan vi gav efter och gick in. 

 Givetvis behöver man något grönt på st Patricks day och en shot med något som skulle smaka melon.

Söndagen var vi hemma hos några vänner för att spela spel och äta middag. När vi skulle gå lyckades jag halka i trappen, men tack och lov höll jag i mig i ett handtag så det gick fint. Känner att jag inte borde gå ute alls innan isen är borta. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

2 kommentarer:

  1. Vila nu ordentligt så du inte skall ha massa besvär sen =)... BRA att du unnade dig något fint, det förtjänar du! TERVLIG VECKA och ta hand om dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Vilar på som bara den, men det är så fruktansvärt tråkigt. Alla borde unna sig något fint :) Tack detsamma <3

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...