Fortsätt till huvudinnehåll

tbt instagram juli

Då var augusti här och det är dags att sammanfatta mitt instagram-flöde som var under juli. Var visst väldigt aktiv där, men så blir det när det händer så mycket spännande. 

 Hittade en gammal bild på mina syskon. Det verkligen vräkte ned en dag. 
Söndags pizza och en GIF på en humla. 

 Vi var och badade en kväll och fick mejl om att resan till Malmö var nära. 
Började spela PokémonGo och undrade över varför gym blir satt i en rondell. 

 Och så var det dags för Malmö med sol, hav och gott att äta. 

 Det finaste sällskapet <3. Och så var det dags för Bryssel. Vi besökte serietidningsmuseum och turistade. 

 Drack öl och tittade på mer öl. 
Besökte Harry Potter the Exhibition. 

 Lite till öl, firade Belgiens nationaldag med att bland annat se på folk som åker linbana. 
Besökte museet Museum of original figurines (MOOF) och gick ut med våran förlovning. 

Hittade smultronställen hemma och tackade för alla gratulationer. 
Fantastiska åskmoln en dag och juli fick avslutas med en morgonselfie. Varför kan man inte alltid vakna upp och se ut så där?

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.