Fortsätt till huvudinnehåll

Beer, games & fun

 I søndags for jag och Martin på Tit fär att spela lite flipperspel med några vänner. 

 Finaste Martin. 

 Vi hade itne varit där på väligt länge och blev glatt överraskade när vi såg att de hade fått massa arkadspel. 

 Vi fastnade framför House of the Dead 4.

 Är få spel som är så roliga som skjutspel. 

 Vi testade givetvis lite andra spel också, men med väldigt dyra poletter så fick vi begränsa oss lite.

 När vi blev fler spelade vi shuffleboard. Ena omgången kickade jag och Martin ass och vann med 19-1, 


 När vi spelat ett par timmar och var hungriga gick jag och Martin till Sushi Bowl för att äta lite. 


 Jag fick in min mat i tre omgångar, vilketkändes lite väl krångligt. Åt i alla fall spicy kamskjell...

 ... och dim sum....

... och spicy laks. 

När maten var uppäten tog vi t-banan hem till mamma för att packa det sista. Dagen efter var det dags för oss att ta in på hotell.

Kommentarer

 1. I Japan är det ju ganska vanligt med att man äter så där, smårätter som kommer i omgångar ^^... tänk för dem stackarna som är vana vid detta och så kommer de hit och se allt på en gång! Kan tänka mig att det blir en chock och jäkla va mätt man känner sig av bara synen *S* Vilken härlig kväll iaf och gott det såg ut på tallrikarna =D... mums och öllistan de hade såg fantastiskt spännande!!
  Ha det gött nu tjejen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är egentligen märkligt att få maten i omgångar, när man bett om all maten på en gång + att sällskapet inte fått in någon av de rätterna han beställt.
   Men annars var det trevligt att få allt pö om pö.
   Du får också ha det fint :)

   Radera
 2. Hm! Har aldrig fått in sushi på det sättet. Men de kanske skulle försöka vara lite extra fina eller så? Hoppas det var gott iaf :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ingen aning om vad som var tanken. Hade bett om allt maten på en gång. Det var väldigt gott :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …