Fortsätt till huvudinnehåll

Bryssel dag fem

Så var det dags att se på sista dagen från våran resa till Bryssel. 

Vi var lyckliga från dagen innan och hade en del ärenden att utföra, bland annat hitta ett förlovningssmycke. Vi hade sett en del på ringar, men jag var hemskt uppsvälld i värmen och tänkte att ett armband blir bra. 

DSC_6750
Vi åt på samma ställe som någon dag innan. Var så mysigt där och god mat + att vi skulle till en butik i närheten. 

DSC_6754
Det var lite svalare så vi åt mer än det vi gjort tidigare på resan. 

DSC_6755
Men så var det dags för resans sista museum, MOOF, Museum of original figurines. 

DSC_6757
Möttes av olika versioner av Sprint/Spirou. 

DSC_6825
Var massvis av smurfar där. 

DSC_6981
Var en egen liten del till coola damer. 

IMG_20160722_133429
Vi gick sen förbi ena Swarovskibutiken som också sålde Pandora-smycken och vi valde ut en del berlocker till armbandet. 

IMG_20160722_145550
När vi tagit ett litet sorgset farväl till staden for vi till hotellet för att äta middag och hämta ut vårat bagage innan vi tog tåget till flygplatsen. 

IMG_20160722_145605
Gudars vad jag börjar få skrattrynkor....

IMG_20160722_150605_1
Så det här blev sista bilden från Bryssel och Belgien för den här gången. För vi kommer helt klart att resa tillbaka en dag. 

Kommentarer

 1. Ska man ha rynkor ska det vara skrattrynkor - det visar att man levt ett härligt och roligt liv ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jo, de är kanske den finaste typer av rynkor...

   Radera
 2. Vad härligt det ser ut! Och förresten är ju skrattrynkor typ det finaste som finns :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt härligt :) Ja nja... Är inte helt enig :)

   Radera
 3. God mat! Jag älskar ju dessutom bagels. Mums!! :D sv: tack för boktipsen! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.