Fortsätt till huvudinnehåll

Staan

Jag var på stan med mina syskon och farmor idag för att shoppalite och äta lunch. Vi hade först tänkt äta på Max, men då var det smockat med barnfamiljer där. Så vi for till Subway istället. Men innan det blev något att äta gick jag och farmor själva lite på stan. Hittade första rundan ingenting, visade dock ringen till farmor som tyckte att den var riktigt fin coh sa att Simon skämde bort mig. Men är man van vid det så är man ;)
Efter maten gick vi till Gina. Fick en ny tunika av farmor :) En helt ny modell den här gången (Jenna brukar klaga på att jag köper en modell av en tunika men i alla färger...) och en färg jag inte brukar ta på kläder; mörkblå. Men fin var den hur som haver.
149 kr från Gina Tricot
Sen så är ju jag superduktig på något vis. Jag har gått hål i mina ballerinas jag köpte för ett tag sen. Så nu ska de hamna i soporna tyvärr. Men då tyckte min farmor att jag behövde nya skor, så då fick jag ett par vita tygskor. Så gissa om jag är glad :)
199 kr från Stadium

Kommentarer

  1. Hallå, fin blogg och roligt namn! ;)
    Jag la till din blogg på Bloglovin... du får gärna lägga till min oxå och se om du gillar den. ;)
    Ha en trevlig kväll! :P

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.