lördag 9 maj 2009

Staan

Jag var på stan med mina syskon och farmor idag för att shoppalite och äta lunch. Vi hade först tänkt äta på Max, men då var det smockat med barnfamiljer där. Så vi for till Subway istället. Men innan det blev något att äta gick jag och farmor själva lite på stan. Hittade första rundan ingenting, visade dock ringen till farmor som tyckte att den var riktigt fin coh sa att Simon skämde bort mig. Men är man van vid det så är man ;)
Efter maten gick vi till Gina. Fick en ny tunika av farmor :) En helt ny modell den här gången (Jenna brukar klaga på att jag köper en modell av en tunika men i alla färger...) och en färg jag inte brukar ta på kläder; mörkblå. Men fin var den hur som haver.
149 kr från Gina Tricot
Sen så är ju jag superduktig på något vis. Jag har gått hål i mina ballerinas jag köpte för ett tag sen. Så nu ska de hamna i soporna tyvärr. Men då tyckte min farmor att jag behövde nya skor, så då fick jag ett par vita tygskor. Så gissa om jag är glad :)
199 kr från Stadium

2 kommentarer:

  1. Hallå, fin blogg och roligt namn! ;)
    Jag la till din blogg på Bloglovin... du får gärna lägga till min oxå och se om du gillar den. ;)
    Ha en trevlig kväll! :P

    Kram

    SvaraRadera

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag slutade både jag och Martin tidigt. Vi skulle ut och äta en tidig middag och sen se en tidig film på bio.  Efter j...