Fortsätt till huvudinnehåll

Middag med vännerna

Warro gör något bakom Malins rygg ;)
Jenna försökte kåta upp Malin vid bordet och Warro var direkt på ;)

Och då hände det här (A)

Jenna visar sitt rätta jag :)

Fråga inte vad jag gör XD

Malin blev lite sur på Warro

Malin ser lite divig ut (som vanligt) och Jenna ser lite efterbliven ut (som vanligt)
Simon vid torget innan middagen :]

Jag vid torget innan middagen

Enda seriösa bilden jag hittade av mig och Simon innan vi drog in till stan xD
Efter middagen träffade jag och Simon på John och Anton för att fara på bio. Vi såg Änglar och Demoner (precis som jag ville). Den var faktiskt riktigt bra. Far och se den om du inte har gjort det.
Sen att vi var lite sena till filmen (till typ reklamen) och jag var stressad och lurade in oss i fel salong (hehe oj), men sen kom vi rätt. Men jag tycker att det är fel att skylla på den blinde (faktiskt).
Idag blir det att fara på stan -igen. Åker till Norge imorgon för att fiska och det var ett par saker som jag behöver. Alltid bäst att ta det dagen innan man ska fara...
Nu måste jag göra mig klar. Vi hörs senare (bilder på det jag köpte igår kommer upp då jag kommer hem...). Ha en trevlig lördag :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.