Fortsätt till huvudinnehåll

Morgonpigg

God morgon bloggen. Jag vet att det är tidigt men men ;) Jag ska skicka in labbrapporterna nu, så då behövde jag stiga upp lite tidigare för att lista ut hur det vi ska skicka in skolarbeten med fungerar. Vi har bytt från First Class. Dumt gjort enligt mig och nästan alla andra...

Idag så blir det att hjälpa en häst-tvåa med sitt historiaarbete och jag ska skriva klart min projektrapport (ni borde veta om det nu xD Har tjatat om det hur länge som helst) och sedan ha engelska B nationella. Så håll tummen för mig efter tolv idag ;)
Efter skolan ska jag in till stan och träffa älsklingen. Jag fyller år snart (bara 22 dagar kvar) så jag ska få välja en födelsedagspresent. Ska bli riktigt kul.

Sen så mindre roliga saker. I natt så dog mammas sambos pappa. Inte kul alls. Men han började bli gammal och sliten. Han vägde bara 40 kg då han dog, så han var extremt mager. Jag följde aldrig med upp till sjukhuset igår, för jag ville minnas han som då han och hans fru levde i Klöverfors. Lite vanlig gubbe ni vet ;)

Nä, nu ska jag göra mig klar. Hörs senare.

Kommentarer

  1. Jag ska snart packa ner bilderna! Funderar på att lägga till nå ord på den jag gjorde igår men jag vet inte.. du å malin få vara med å bestämma det..

    Minns Jörgens pappa på det bra sättet alltså en frisk å glad gubbe :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …