Fortsätt till huvudinnehåll

Måndag

Äntligen hemma, mätt och belåten. Är så psykat trött så det är inte sant. Funderar på att powernapa en stund nu. Men med tanke på imorse så är det kanske inte lämpligt... En stund för mig kan vara det allra mesta, drygt 4 timmar eller tio minuter. Helt oberäknig alltså.

Skolan har varit helt ok. Vi gick igenom vårt ekologiprov. Fick tydligen alla rätt. Där ser man. Så jag kan inte precis klaga ;)
Övriga dagen arbetade klassen med något papper om kretslopp. Var inte så farligt faktiskt och med tanke på att vi har prov om det på onsdag så gick det utmärkt :)
Under lunchen for jag, Angelica och Daniella och köpte glass. Riktigt gott blev det. Dock ingen B&J, men en god Magnum.

Efter lunch hade jag matteprov. Så klart att nästan hela provet var om det jag inte kunde. Men det gick ändå. Försökte lite grann på en del uppgifter, men de flesta förstod jag inget av. Men det kunde ha varit värre.

Nu ikväll ska jag skriva klart första historiaarbetet och sedan börja på nr 2. Tänkte bli klar innan onsdag så jag for njuta av långledigheten. Är ledig halv onsdag och hela torsdag, fredag. Härligt :)
Ska springa lite på stan med Jenna och förhoppningsvis Malin på onsdag. Tänkte kolla efter ett par skor till studenten och balen.
Btw, fick hem balklänningen idag. Mamma ska ta och hämta ut den (paketet står på henne).

Nu ska jag börja plugga. Bilder på klänningen kommer antingen upp ikväll eller imorgon :) Så det är bara att droppa förbi någon fler gång för att se om det finns nå bilder upplagda :)

Kommentarer

  1. Haha ute i god tid med historiearbetena XD? Så var det för mig också, då jag typ hade 2 veckor kvar så hade jag fortfarande 2 arbeten kvar att skriva klart XD

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.