söndag 1 februari 2009

Hemma!

Så, nu har vi kommit hem. Har haft det supertrevligt idag. Jag känner verkligen av träningsverket från igår (tränade över en timma på Wii:et, bla 30 min mönsterboxning)
Vi kom till Luleå strax innan elva och Teknikens hus öppnade elva. Så vi fikade en stund innan vi kom in.
Vi sprang runt runt inne i Teknikens hus och testade på det allra mesta. Jag provade bla på att köra en skotare (superkul, var helt värdelöst).
Vid ett, två tiden blev vi less. Så då for vi och åt lunch på Max. Supergott.
Vi for även förbi Dollar store. Där blev det en massa onödigt + en bok. Jag köpte lite godis och fick Hello Kitty-tuggummi och En shopaholic i New York. Den blir det att läsa ikväll.
Efter lunchen for dom andra på Leos Lekland och dom lämnade av mig på stan. Tyvärr var det mesta stängt, men ett par affärer var då öppna. Köpte en ny jacka. Det är dubbelrad med knappar, men jag ska sy om den så att det blir en enkelrad med knappar istället.
Strax efter fyra blev jag less så då kom Jörgen och hämtade mig. Vi for förbi Djurmagasinet, men det stängde. Så vi gick in på Toys R Us och tittade. Man märkte snabbt vad som var killsakerna och vad som var tjejsakerna. Den ena sidan var rosa och gullegullig och den andra var svart och mörkblå... Ganska uppenbart vilket som var vad.
Sedan for vi till Leos Lekland. Och när man kom dit önskade man verkligen att man var tio år yngre. Sate så kul det var. Jag åkte vanlig rutschbana ner i ett bollhav med Maya och så åkte jag på en hoppborgrutschbana och förökte på uppvägen knocka ner x antal barn. Min fot slant då jag nästan var högst upp... Stackars barnen som väntade nedanför... Vid tredjegången som jag skulle upp (tredje gången gillt ni vet) så hörde jag barnen säg; O nej. Inte hon. Skynda er hon kommer nu!. Det kändes inte direkt positivt, men jag gjorde då intryck hos dem ;)

Så nu är jag äntligen hemma. Lägger upp en massa bilder sen då jag sitter vid lilla datorn. Nu är det dags för middag :)

1 kommentar:

  1. 10 år yngre...?!? ÄH det är bara att åka.Se upp i backen (kanan). Du skulle ha sett Thomas i hoppborgen när vi var Lycksele..=)

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...