måndag 16 februari 2009

Kate Nash och helgen

Jag tänkte lägga upp en inlägg jag skrev medans jag var i Fällfors. Det händer ibland att jag skriver klart en text eller inlägg eller liknande och sen är det bara att publicera. Enkelt. Dock så hinner mycket hinna efter att jag skrvit och gjort klart just det inlägget.
Och det jag skrev igår om helgen vill jag bara inte publicera idag. Så om det är mer rörigt än vanligt så beror det på därför :)
Sitter just nu i skolan och lyssnar på Kate Nash. Supermysigt och nu får jag lust efter våren med alla fina färgglada kläder. För då jag lyssnar på Kate så vill jag också vara färgglad. Men den mesta färgen idag kommer nog från min röda väska, blå jeansen och den bruna tröjan. Men det är inte riktigt samma sak som klarrött, blått, grönt, gultoch lila. Ni fårstår vad jag menar va? Men hur som helst, jag längtar till våren. Jag gillar alla årstider, det finns en charm med dem allihopa, men det är något speciellt med våren och hösten. Dels så är det (för det mesta) barmark, vilket innebär att jag kan ha på mig vilka skor jag känner för utan att det är fel (utom sandaler). Sen så är det inte för kallt för att ha på sig mindre kläder, men det är inte tillräckligt varmt för att man ska svettas som en idiot.
Vad mycket det blev, med tanke på att jag tänkte skriva såpass lite.
Men nu till helgen. Jag, mina sysken + två av deras vänner tog bussen till Fällfors. Det var drygt. Finns inget annat sätt att förklara det på.
På kvällen så blev det att se på Melodifestivalen. Jag såg det mest för att det var från Skellefteå. Annars så finns det bättre saker att se på. Då Melodifestivalen var slut var jag inte tillräckligt trött för att orka gå och lägga mig, så jag såg på en film som gick på trean, the perfect man (Med bla Hilary Duff och Heather Locklear). Riktigt bra faktiskt.
På söndagen får jag och farmor ut med varsin spark. Det är jättekul att åka spark. Jag borde göra det oftare. Jag passade på att ta lite foton medans jag var ute i det fina vädret. Det blev ett par bilder som vart bra. Lägger upp dem lääängst ner ;)
På kvällen blev det Top Model (XD), Bones, Gossip Girl och Beck = mycket TV. Efter Beck var jag så psykat trött så det blev bums i säng/bäddsoffan.
Sen idag började jag tolv. Så för att slippa ta bussen från stan till Burträsk, så fick jag skjuts. Snällt va?
Nu ska jag fortsätta ha lektion. Veckans uppdrag är att göra en tidning om inriktningen. Vilket vore lätt om man faktiskt hade intresse av det. Men det har jag ju inte...





2 kommentarer:

  1. Du verkar ha haft en riktigt trevlig helg. Vi såg också på melodifestivalen, men H.E.A.T:s trummis var ingen höjdare att se. Men in tights är inte riktigt snyggt att titta på.

    SvaraRadera
  2. Jag brukar också göra iordning blogginlägg, och sedan bara klistra in dem :)

    Fråga Martin ifall du får se min, Jäns å Perrys tidning, det var tamefan ett mästerverk XD

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...