måndag 18 juni 2018

Vecka 25

Hej och välkommen till en ny vecka. 
På något märkligt vis känns det som att sommaren nästan är färdig här i Oslo. Det är kallt och regnigt (regnet behövdes, har varit väldigt stor brandfara sen i maj) och jag försöker så gått det går att inte ha på mig tights/strumpbyxor eller en jacka, men det är svårt. Våren var mycket varmare än det som kallas sommar. 

Den här veckan känns som en förberedningsvecka till den nästa. Det är storstädning av lägenheten, fixa gästrummet och packa som står på planen. På fredag reser jag och Martin med hans bror, fru och barn till Kiel med färja och kommer tillbaka på söndag. Sen hinner vi var hemma större delen av dagen, för på kvällen kommer min lillasyster hit och ska vara hos oss i en vecka. Har en hel del planer då, men det får dyka upp i nästa veckas inlägg. 

Förra veckan var fin, men lång. Kändes inte som att den skulle ta slut alls. Fick tränat en del och umgåtts med familjen, vilket var mysigt. Här kommer lite bilder från förra veckan. 

Tisdagen såg jag ut så här. Klänning och kofta från Modcloth, väska från & other stories och solbrillor från RayBan (som är borta, mest troligen på jobbet). 

Efter jobbet på tisdagen hämtade jag ut ett paket från Midnatt

I paketet låg den här klänningen från Hell Bunny. Den sitter helt perfekt och är så himla fin. 

 En dag var det helt magiskt ute med dimma på berget. Tyvärr ville inte mobilen ta någon fin bild på grund av att vi har för smutsiga fönster så fokuset hamnade bara på smutsen istället.

 Fredagen hade jag med mig kameran till jobbet, för efter jobbet hade jag tänkt mig till botaniska trädgården för att fota massa pioner. Hade himla tur, för de blommade på som bara den. 

 Var där i en timma eller så och tog massvis av bilder. 

Lördagen var jag först med Martin till Alnabru för att handla en del smågrejer. Det är en del saker vi vill fixa som tar onödigt med tid. Sen tog jag båten över till Hovedöya för att hänga med familjen lite grann.

Söndagen vräkte regnet ned och det åskade, så jag var inne hela dagen. Gjorde klart lite jobb till veckan, så behöver jag inte tänka på det under veckan som kommer.

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

4 kommentarer:

  1. Det har verkligen varit en fantastisk vår!! Hoppas snart värmen hittar tillbaka :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Värmen lämnade aldrig Oslo. Har inte upplevt makan till lång sommar.

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...