måndag 11 juni 2018

Vecka 24

Redan andra veckan i juni. Sommaren springer verkligen iväg. Börjar känna ett slag av FOMO och stress, det är så mycket jag vill hinna med och göra under sommaren och vet inte helt hur jag ska hinna med allt. Det är inte länge kvar till semester, kanske det känns bättre då. 

Den här veckan är lite lugnare än den förra. Ska storstäda lägenheten innan vi får besök från Sverige, jag får rå om farmor, farfar och min lillasyster en hel vecka snart, vilket ska bli riktigt kul. 
Jag ska försöka få in en hel del träning och badande under veckan. 


MÅNDAG
Måndagen skulle jag på möte på Norlandias huvudkontor och såg ut så här- T-shirten är gammal från Urban Outfitters (är massa kaniner på den), kjolen är gammal från Asos och väskan från Kate Spade New York. 

Vet inte riktigt vad som hände i centrum, men en del av Karl Johan var stängt av, det var de här som spelade musik och en hel del militär runt omkring. 

Vid Jernbanetorget stod denna här plastozilla. Den är gjord av plast som är hittat på stränder. 

Den var väldigt stor. Ledsamt att tänka på att det här är endast en liten del av det som ligger längs stränder. 

Tillbaka på jobbet blev det lek med vattenspridare. 

När jag skulle hem var det så himla varmt att det fick bli en glass medans jag väntade på bussen.

TISDAG
Tisdagen såg jag ut så här. Enda skillnaden från måndagen var t-shirten, den här kommer från Tiger of Sweden. 

Det är så himla mysigt på bakgården till jobbet.

 ONSDAG
Onsdag skulle jag bara vara lite grann på jobbet, jag och en kollega skulle till Lilleström för att gå på mässa. Hade på mig t-shirt från Marc by Marc Jacobs, klänning från Asos och väska från Kate Spade New York. 

Det var kul att gå och titta på leverantörer, väldigt inspirerande. 

När vi var färdiga gick vi och åt. Maten var helt ok, men servicen sög. Tog fruktansvärt lång tid innan vi fick beställa och innan vi fick maten. Tack och lov fick vi betala inne, annars hade vi nog varit mycket längre än det vi var. 

På eftermiddagen hängde jag på denna välbekanta takterrass. Jag, Martin, och två vänner skulle på konsert senare på kvällen och myste här i ett par timmar innan det var dags att gå.

 Jag skulle äntligen se ett av mina absoluta favoritband, A Perfect Circle. Har lyssnat på dem sen 2003/2004 en gång, vilket är ganska så länge. APC består av medlemmar från andra band, och det här är första gången på 18 år som alla har tid att turnera ihop. Det var verkligen en fantastisk upplevelse att se och höra dem live.

TORSDAG
Torsdagen såg jag ut så här, skjorta och shorts från Asos, linnet från H&M, väskan samma som tidigare. 

FREDAG
Fredagen var en väldigt lugn och fin dag på jobbet. Kläderna är samma som jag haft tidigare i veckan (har stort sett en jobbgarderob som roterar). 

 Vi gick på tur till skolan som ligger nära mitt jobb och lekte lite med skolbarnen där.
På kvällen gick jag och Martin och simmade lite grann. Min telefon fick lite tuppjuck och ville inte fungera.

LÖRDAG
Lördagen laddade jag ned den här bilden från facebook. Var tydligen 9 år sen jag tog studenten...

SÖNDAG
Söndagen hängde jag vid Steinbruvann och badade med några vänner. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...