Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 25

Hej och välkommen till en ny vecka. 
På något märkligt vis känns det som att sommaren nästan är färdig här i Oslo. Det är kallt och regnigt (regnet behövdes, har varit väldigt stor brandfara sen i maj) och jag försöker så gått det går att inte ha på mig tights/strumpbyxor eller en jacka, men det är svårt. Våren var mycket varmare än det som kallas sommar. 

Den här veckan känns som en förberedningsvecka till den nästa. Det är storstädning av lägenheten, fixa gästrummet och packa som står på planen. På fredag reser jag och Martin med hans bror, fru och barn till Kiel med färja och kommer tillbaka på söndag. Sen hinner vi var hemma större delen av dagen, för på kvällen kommer min lillasyster hit och ska vara hos oss i en vecka. Har en hel del planer då, men det får dyka upp i nästa veckas inlägg. 

Förra veckan var fin, men lång. Kändes inte som att den skulle ta slut alls. Fick tränat en del och umgåtts med familjen, vilket var mysigt. Här kommer lite bilder från förra veckan. 

Tisdagen såg jag ut så här. Klänning och kofta från Modcloth, väska från & other stories och solbrillor från RayBan (som är borta, mest troligen på jobbet). 

Efter jobbet på tisdagen hämtade jag ut ett paket från Midnatt

I paketet låg den här klänningen från Hell Bunny. Den sitter helt perfekt och är så himla fin. 

 En dag var det helt magiskt ute med dimma på berget. Tyvärr ville inte mobilen ta någon fin bild på grund av att vi har för smutsiga fönster så fokuset hamnade bara på smutsen istället.

 Fredagen hade jag med mig kameran till jobbet, för efter jobbet hade jag tänkt mig till botaniska trädgården för att fota massa pioner. Hade himla tur, för de blommade på som bara den. 

 Var där i en timma eller så och tog massvis av bilder. 

Lördagen var jag först med Martin till Alnabru för att handla en del smågrejer. Det är en del saker vi vill fixa som tar onödigt med tid. Sen tog jag båten över till Hovedöya för att hänga med familjen lite grann.

Söndagen vräkte regnet ned och det åskade, så jag var inne hela dagen. Gjorde klart lite jobb till veckan, så behöver jag inte tänka på det under veckan som kommer.

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

 1. Åhh vilken söt klänning! :D

  SvaraRadera
 2. Det har verkligen varit en fantastisk vår!! Hoppas snart värmen hittar tillbaka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Värmen lämnade aldrig Oslo. Har inte upplevt makan till lång sommar.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…