måndag 4 juni 2018

Vecka 23

Nu är sommaren här på riktigt och jag smälter bort i Oslo. Det är kring 30 grader varmt varje dag, och det har det varit ett bra tag nu. Det går nästan inte att andas i centrum, luften är så himla tät och varm. Turligt nog bor vi nära vatten, så det är bara att gå dit och kyla ned sig lite snabbt när det blir för varmt. 

Den här veckan är det mycket som händer på jobbet. Känner mig ganska opepp om jag ska vara ärlig, men det kommer nog att gå fint. På onsdag ska jag på konsert och det ser jag fram till. Är ett band jag lyssnat på i ungefär 15 år jag ska få se, så jag är peppad. 

Måndagen regnade det för första gången på länge. Luktade gott av varmt sommarregn. 

 Tisdagen vaknade jag tidigt till en fin soluppgång. 

Onsdagen var det fotografering och jag var lite gladare än det här. Blev väldigt överexponerad i hissen, jaja.

Tyckte det var så fint att humlan syntes lite grann. Jobbar på avdelningen Humla så det passade så himla fint. 

 Torsdagen var det övernattning med förskolebarnen på mitt jobb. Vi åt tacos och såg på film. 

 Jag var vaken från två på morgonen och hade brandvakt. Var överraskande många som hängde omkring på Vålerenga om morgonen och natten. 


 Fredagen hade jag ledigt, så jag for hem och sov. Sov igenom mitt alarm och vaknade av att Martin kom hem från jobbet. Hoppade i duschen och sen mötte vi Martins bror, fru och dotter för att bada i ett par timmar i Vesletjern. 

 Lördagen var det Musikkfest i Oslo och jag och Martin mötte några vänner och hängde i Birkelunden och hörde på massa musik. Det här var en av två bilder jag tog med mobilen, kände mig väldigt sommarklädd. 
Klänningen kommer från New Look, skorna Converse och väskan & other stories. 

Det var fint väder helt till jag skulle hem, då började det vräka ned och fortsatte helt till jag kom hem till Ammerud där jag blev mött av ett par regnbågar. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...