Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 26

Hej. 
Hoppas du har det fint. Nu är det sista veckan innan semester, märker att jag behöver vila och ta det lugnt. 
Den här veckan får vi finbesök från Sverige. Min syster ska hit och vara med oss i en vecka. Det är också Pride den här veckan, så vi kommer nog att hänga en del där. Förutom på tisdag då jag firar ett år som gift. Vi har bokat bord på en restaurang som jag inte varit på förut, så det ska bli spännande. 
Lördagen är det Pride-paraden och en födelsedagsfest på kvällen, så det är fullt upp denna vecka. 


Här kommer lite bilder från veckan som var. 

 Måndagen var jag ute och åt pizza med familjen på ett nytt ställe på Kampen. Det är i samma byggnad som de bodde i förut, så det var kul. 

 Tisdagen var det sommarfest med jobbet och jag tog för första gången på länge en ordentlig selfie. 

Syns inte så bra, men hade fått hem min 925-pin som sitter på min jeansjacka.

 Torsdagen var jag och hälsade på en liten hög med kattungar. 

 Dom är så himla gulliga. 

 Vi spelade Alias Män mot Kvinnorna, och kvinnorna vann. Kvonnorna skulle förklara typiska maskulina ord som kaliber, Vin Diesel, elektriskaverktyr och fyrtorn. Männen skulle förklara typiska feminina ord som stress, modersfigur och rododrendon. 

 Jag hade en sovande liten katt bredvid mig medans vi spelade. 

 Den här bilden får visa fredagen. 
Jag gick tidigare från jobbet för att hinna med båten till Kiel. Jag och Martin skulle dit med hans familj över helgen. 

 Det var så himla lugnt på vattnet, tack och lov. Jag blir illa av att gå på en brygga, så att vara ute på havet länge är inget för mig. 

Den sista drinken jag drack på lördagskvällen var den godaste, Le Frodo. Den var väldigt sur, men väldigt god. 

Söndagen blev det bara att ta det lugnt, städa lite hemma, packa upp och vänta på att min syster skulle komma. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…