Fortsätt till huvudinnehåll

Musikkfest Oslo

Lördagen andra juni var en strålande dag i Oslo med massa liv och rörelse. Det var dags för den årliga musikkfesten. Det är massvis av konserter i parker och barer runtomkring i staden, som för det mesta är gratis. Vi skulle hänga i Birkelunden hela dagen med några vänner. 

P6020008
Vi var vid en scen som blev kallad för rockscenen, men det var lite blandad musik. Skulle hellre kallat den för ungdomsscenen, för det var bara de som spelade här den dagen. 

P6020010
Martin hade förberett sig med hatt och solglasögon (han blir så dålig i värmen och solen). 

P6020017
Och jag kände mig somrig. 

P6020020
Medans vi väntade på de andra spelade vi lite Mint Works. Är så smidigt med småspel som är lätta att ta med sig. 

P6020021
De andra skulle på konsert på kvällen, men jag ville bara hem. När vi skulle gå kände vi att det kom några små droppar med regn, men inget mer än så. När jag kom en gata upp från där vi var med trikken vräkte det verkligen den och gjorde så helt tills jag kom upp dit där vi bor. 

P6020025
Där jade det nämligen precis slutat att regna och jag möttes av en fin regnbåge. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…