Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 17

Hej. Hoppas du mår bra. Jag har haft en riktigt bra helg, den har känts väldigt lång, men på ett bra sätt. 

Den här veckan har jag lite planer. Idag ska jag hem till en väninna och hälsa på. Vi har inte setts på ett tag, så det ska bli kul.
Onsdagen ska jag äntligen hämta ut mitt pass. Är så himla tacksam över att det gick fort. Har varit rädd att jag inte kunde följa med till Dublin. 
Till helgen ska jag spela en hel del brädspel. Är Table top day på lördag, vilket är kul (även om vi med stor sannolikhet hade spelat något ändå). 

Här är lite bilder från förra veckan. 

 Har fått hem massa washitejp jag beställt från Ebay. Använder de i min resedagbok. 

 På onsdagen hittade vi en humla på jobbet. Barnen var lite osäker på om den levde eller ej, så vi flyttade på den till ett mer säkert och solfyllt ställe.

 Onsdagen var det en helt otroligt vacker soluppgång. Hela himlen var alldeles rosa och lila. 

Och på torsdagen såg det ut så här hela dagen. Var hemskt dimmigt ute hela dagen. Var lite jobbigt att gå längs vägen där det kör stora lastbilar, de har alltid så bråttom. 


 På torsdagen efter jobbet mötte jag Martin i stan. Vi gick och åt en tidig middag på Sushi Bowl.

Lördagen var vi och såg på Roller Derby. De spelade i Alpallökka skole som ligger 10 minuters gångavstånd från oss. 

Jag hade på mig mitt nya flytande läppstift från Lime Crime, Red Velvet. Det här var även första dagen med bara ben. Hoppas verkligen inte att jag behöver strumpbyxor eller tights förrän i september en gång.

 Medan kvinnorna åkte rullskor och krockade, åt jag och Martin morotskaka. 

 Efter matchen for vi hem till mamma för att fira min lillasyster som fyllt år. Vi åt middag på deras balkong och satt i solen och myste. Blåste som bara den, men är väldigt skönt att kunna sitta ute utan att bli alltför kall. 

 Söndagen vaknade jag tidigt bredvid denna här. Det är så hemskt ljust i vårat sovrum från fem på morgonen. 

Vi gick runt Steinbruvann och jag hade på mig bara en klänning och sneakers. Var lite jobbigt att gå på snön och isen, men det gick bra även om det kändes märkligt att vara så lättklädd och gå på snön. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…