onsdag 11 april 2018

En liten önskelista

Jag är en sådan där överivrig sort när det kommer till min födelsedag. Börjar stort sett nedräkningen igen dagen efter den varit, men mer ordentligt efter jul. Nu är det inte så länge kvar (1,5 månader), så jag har börjat tänka på vad jag önskar mig. 

Nu är det massa Japan och generellt resande som upptar en hel del tankeverksamhet, vilket också återspeglas i min önskelista. Jag är ett fan av allt som egentligen kan vikas och bli mindre (se resefilten + att jag har en superliten väska som kan bli till en weekendbag). 

Skärmdumpar153

2 kommentarer:

  1. Nej vad roligt med Japan-resan =D... finns så många länder i Asien som man vill åka till!! Jag fyller också år snart och fyller vi månne år på samma månad?!?
    Jag är nämligen en Juni-barn ^^...weeeiii! Ha det super TREVLIGT fortsatt VECKA!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag längtar så otroligt mycket. Räknar verkligen ned tiden till vi reser dit. Absolut, men känner att Japan blir en väldigt bra start. Då slår jag dig med några dagar ;) Är född i slutet av maj, men skulle egentligen ha varit ett juni barn.
      Tack detsamma <3

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...