Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 16

Hej och glad måndag. 
Livet känns så mycket bättre nu när det är ljusare och varmare ute. Med tanke på värmen vi har haft under helgen dröjer det inte länge innan jag kan sluta använda tights och strumpbyxor. Måste nog bara vänta några dagar till, är fortfarande lite kallt på morgonen. 

Den här veckan är jag tillbaka på jobbet, vilket ska bli skönt med ovant. Kommer verkligen att sakna att kunna sova så länge jag vill och spela Sims hela dagen (men känner att det är roligare att vara på jobbet ändå). 
Till helgen så ska vi få besök, vilket ska bli kul. Annars så har jag inga större planer. Ska försöka njuta solen och inte överanstränga mitt knä. 

Här är lite bilder från förra veckan. 

 Det är så himla skönt att snön smälter bort, men det är ju så himla smutsigt ute. De ska inte borsta bort gruset uppe hos oss förrän i maj, vilket är väldigt sent. 

 Jag har flyttat på mina blommor så att de ska få massa sol. Bara på några dagar har de växt massa och blivit mörkgröna. 

Jag och Martin var och tränade en dag. Gick överraskande bra. Skönt att vara igång igen måste jag säga. 

 På kvällen spelade vi Jaipur, perfekt spel för två personer som går snabbt och är lätt att spela. 

 Torsdagen förra veckan skulle jag och jobba ett par timmar och stod upp väldigt tidigt. 

Efter jobbet skulle jag till Sverige för att fixa nytt pass. 

 Vi var och handlade innan vi skulle köra tillbaka till Oslo. Vi var förbi en godisbutik som var helt enorm. 

 Jag köpte supervuxet godis. Har ett litet zoo av djur från kinderäggen. 

Fredagskvällen blev det vinkväll med mina vänner. Var så skönt att komma ut lite och vara social. Kom hem igen vid tre på morgonen, det är då bilden är tagen. 

 Lördagen var jag hemma och var väldigt osocial. Martin var och jobbade helg i helgen, så har knappt sett han sen i torsdags. Det var så himla fint ljus ute när solen gick ned, som dessvärre inte kom fram så bra på bild. 

Söndagen var turist i egen by och jag skulle möta en vän för att gå på norskt folkemuseum. Var så himla varmt ute, var verkligen överklädd. 

När vi kom tillbaka till centrum gick vi och åt sushi. Sushi bowl är visst stängt på söndagar, så vi tänkte gå till Lulu som också var stängt. Hittade ett ställe på Torggata som var öppet, så vi åt där. Maten var helt ok, men väljer nog andra ställen om jag ska äta sushi. 

När jag kom hem såg jag på Thor Ragnarok och skrev klart lite inlägg till veckan. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…