Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 15

Hoppas det får bra med dig. Den här veckan går det bättre och bättre med knäet. Den här veckan ska jag tillbaka lite smått på jobbet. Börjar bli aningens less över att ha ont i knäet, hoppas det går över snart. 

Den här veckan blir det som sagt att börja jobba lite. Har också hopp om att få hem de papper jag behöver för att söka pass och göra det fortast möjligen. Tar ju lite tid att få passet och att få det till Oslo. Är inte länge kvar tills vi ska till Dublin, så hoppas innerligt att jag får passet innan då. 

Förra veckan tog jag det mest lugnt och spelade massvis av Sims 4 och försökte göra en planer till jobbet.
Här kommer några bilder från förra veckan. 

 Jag hade planer om att vara ute och gå, men när större delen av veckan hade det här vädret var jag inte alls lika sugen på att komma mig ut. 

 Onsdagen fick jag hem ett paket från Asos. 

 Där fanns det (surprise, surprise) en klänning och ett flytande läppstift från Lime Crime. 

Tog det på lite snabbt och det satt som berget. Färgen heter Red Velvet.

Fredagen for jag till jobbet för att göra lite planer för den här veckan. Var så kul att komma förbi, fick många kramar av både barnen och kollegorna. Efter jobbet mötte jag Martin för att gå omkring lite i det strålande väder som var då. 
Klädde mig så vårigt jag stort sett kunde. 

 Vi var och kollade lite på bagage. Det är ett tag kvar tills vi reser till Japan, men vi försöker göra bort en hel del planerande och förberedelser redan nu, som att kolla på bagage. Hittade de här snygga väskorna som jag gärna tar mot (speciellt i handbagage storlek). Nu ska vi bara hålla lite koll om de kommer på rea, de vi har tänkt att köpa. 


 Lördagen hade vi några vänner över på middag och spelande. Vi spelade Fury of Dracula igen och den här gången var jag Dracula. Jag lyckades vinna med bara ett liv kvar och vampyrjägarna rätt bak i hälarna. 

Sen spelade vi Holmes & Watson, vilket gick bra. Jag vann inte, men var minst sagt rätt bak hon som vann. 

Söndagen var en lugn dag. Tittade mest på film och försökte planera den här veckan lite grann. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …