Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 15

Hoppas det får bra med dig. Den här veckan går det bättre och bättre med knäet. Den här veckan ska jag tillbaka lite smått på jobbet. Börjar bli aningens less över att ha ont i knäet, hoppas det går över snart. 

Den här veckan blir det som sagt att börja jobba lite. Har också hopp om att få hem de papper jag behöver för att söka pass och göra det fortast möjligen. Tar ju lite tid att få passet och att få det till Oslo. Är inte länge kvar tills vi ska till Dublin, så hoppas innerligt att jag får passet innan då. 

Förra veckan tog jag det mest lugnt och spelade massvis av Sims 4 och försökte göra en planer till jobbet.
Här kommer några bilder från förra veckan. 

 Jag hade planer om att vara ute och gå, men när större delen av veckan hade det här vädret var jag inte alls lika sugen på att komma mig ut. 

 Onsdagen fick jag hem ett paket från Asos. 

 Där fanns det (surprise, surprise) en klänning och ett flytande läppstift från Lime Crime. 

Tog det på lite snabbt och det satt som berget. Färgen heter Red Velvet.

Fredagen for jag till jobbet för att göra lite planer för den här veckan. Var så kul att komma förbi, fick många kramar av både barnen och kollegorna. Efter jobbet mötte jag Martin för att gå omkring lite i det strålande väder som var då. 
Klädde mig så vårigt jag stort sett kunde. 

 Vi var och kollade lite på bagage. Det är ett tag kvar tills vi reser till Japan, men vi försöker göra bort en hel del planerande och förberedelser redan nu, som att kolla på bagage. Hittade de här snygga väskorna som jag gärna tar mot (speciellt i handbagage storlek). Nu ska vi bara hålla lite koll om de kommer på rea, de vi har tänkt att köpa. 


 Lördagen hade vi några vänner över på middag och spelande. Vi spelade Fury of Dracula igen och den här gången var jag Dracula. Jag lyckades vinna med bara ett liv kvar och vampyrjägarna rätt bak i hälarna. 

Sen spelade vi Holmes & Watson, vilket gick bra. Jag vann inte, men var minst sagt rätt bak hon som vann. 

Söndagen var en lugn dag. Tittade mest på film och försökte planera den här veckan lite grann. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…