måndag 9 april 2018

Vecka 15

Hoppas det får bra med dig. Den här veckan går det bättre och bättre med knäet. Den här veckan ska jag tillbaka lite smått på jobbet. Börjar bli aningens less över att ha ont i knäet, hoppas det går över snart. 

Den här veckan blir det som sagt att börja jobba lite. Har också hopp om att få hem de papper jag behöver för att söka pass och göra det fortast möjligen. Tar ju lite tid att få passet och att få det till Oslo. Är inte länge kvar tills vi ska till Dublin, så hoppas innerligt att jag får passet innan då. 

Förra veckan tog jag det mest lugnt och spelade massvis av Sims 4 och försökte göra en planer till jobbet.
Här kommer några bilder från förra veckan. 

 Jag hade planer om att vara ute och gå, men när större delen av veckan hade det här vädret var jag inte alls lika sugen på att komma mig ut. 

 Onsdagen fick jag hem ett paket från Asos. 

 Där fanns det (surprise, surprise) en klänning och ett flytande läppstift från Lime Crime. 

Tog det på lite snabbt och det satt som berget. Färgen heter Red Velvet.

Fredagen for jag till jobbet för att göra lite planer för den här veckan. Var så kul att komma förbi, fick många kramar av både barnen och kollegorna. Efter jobbet mötte jag Martin för att gå omkring lite i det strålande väder som var då. 
Klädde mig så vårigt jag stort sett kunde. 

 Vi var och kollade lite på bagage. Det är ett tag kvar tills vi reser till Japan, men vi försöker göra bort en hel del planerande och förberedelser redan nu, som att kolla på bagage. Hittade de här snygga väskorna som jag gärna tar mot (speciellt i handbagage storlek). Nu ska vi bara hålla lite koll om de kommer på rea, de vi har tänkt att köpa. 


 Lördagen hade vi några vänner över på middag och spelande. Vi spelade Fury of Dracula igen och den här gången var jag Dracula. Jag lyckades vinna med bara ett liv kvar och vampyrjägarna rätt bak i hälarna. 

Sen spelade vi Holmes & Watson, vilket gick bra. Jag vann inte, men var minst sagt rätt bak hon som vann. 

Söndagen var en lugn dag. Tittade mest på film och försökte planera den här veckan lite grann. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...