Fortsätt till huvudinnehåll

Lite vårnytt

Istället för att dela upp det här i många inlägg har jag samlat på mig lite nya grejer jag tänkte visa upp. Väskan och skorna har ni sett förr, men de passade bra med resten av grejerna att de fick vara med ändå.

DSC_4378
Skorna är från Dr Martens och väskan är från Cult Gaia (stor Ark i bambus).
Men klänningen, parfymen, läppstiftet och skrivböckerna är nya.

DSC_4382
Klänningen kommer från Asos Tall, den heter mini men blev perfekt längd på mig. Läppstiftet beställde jag också från Asos, kommer från märket Lime Crime och färgen heter Red Velvet.
Parfymen är årets Escada doft och den luktar väldigt gott. Den är väldigt söt och luktar vattenmelon godis.
Notatböckerna kommer från Moleskine och är helt blanka. Jag kommer att använda dom till planering/dagböcker när vi ska till Japan. Jag har matchande små skrivböcker i samma färger.

DSC_4383
Läppstiftet håller verkligen länge på läpparna och går nästan inte att rubba. Fick verkligen skrubba läpparna när jag skulle ta av det på kvällen. Den är helmatt och väldigt torr, men väldigt lätt konsistens och lätt att påföra. Visade en halvbra bild i måndagens inlägg hur den ser ut på, men här kommer bilden igen:

Jag kommer nog att använda den mer under våren och sommaren, ska ta bättre bilder då. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …