Fortsätt till huvudinnehåll

Lite vårnytt

Istället för att dela upp det här i många inlägg har jag samlat på mig lite nya grejer jag tänkte visa upp. Väskan och skorna har ni sett förr, men de passade bra med resten av grejerna att de fick vara med ändå.

DSC_4378
Skorna är från Dr Martens och väskan är från Cult Gaia (stor Ark i bambus).
Men klänningen, parfymen, läppstiftet och skrivböckerna är nya.

DSC_4382
Klänningen kommer från Asos Tall, den heter mini men blev perfekt längd på mig. Läppstiftet beställde jag också från Asos, kommer från märket Lime Crime och färgen heter Red Velvet.
Parfymen är årets Escada doft och den luktar väldigt gott. Den är väldigt söt och luktar vattenmelon godis.
Notatböckerna kommer från Moleskine och är helt blanka. Jag kommer att använda dom till planering/dagböcker när vi ska till Japan. Jag har matchande små skrivböcker i samma färger.

DSC_4383
Läppstiftet håller verkligen länge på läpparna och går nästan inte att rubba. Fick verkligen skrubba läpparna när jag skulle ta av det på kvällen. Den är helmatt och väldigt torr, men väldigt lätt konsistens och lätt att påföra. Visade en halvbra bild i måndagens inlägg hur den ser ut på, men här kommer bilden igen:

Jag kommer nog att använda den mer under våren och sommaren, ska ta bättre bilder då. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…