måndag 24 oktober 2016

Veckosammanfattning

Hej och glad måndag. 
Är så otroligt nöjd med hela förra veckan, och helgen har verkligen varit så där perfekt som man bara hoppas att de ska vara. 

Den här veckan är det mest skolsaker som händer, idag har jag ett samtal om ett projekt jag jobbat med en stund, och sen blir det att börja skriva på en text som ska in nästa vecka. Orkar inte stressa mer än nödvändigt om vi säger så. 

Här är lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen var jag förbi öppningen av Kate Spade butiken. Det var väldigt trevligt där, och handlade lite saker (se fredagens inlägg för vad). 

På kvällen var jag och Martin ute och gick, det var väldigt mysigt. 

Tisdagen var det en del skola och gick förbi slottsparken som såg väldigt fin och höstig ut. 

 Onsdagen var jag och Martin förbi lägenheten för hämta post och kolla in lägenheten. Nu var även hallen och taket målade, nu fattas det golv och möbler innan vi får flytta hem. Längtar så tills den dagen kommer. 

Vi bestämde oss för att inte åka rätt till den andra lägenheten, utan gick genom Grünerlökka och köpte med oss varm choklad innan vi gick till Mathallen för att äta paj. 

Jag hade fått hem ett väldigt viktigt paket. Kommer inte visa innehållet förrän i juni (wink wink nudge nudge). 

 Fredagen var jag ensam hemma och hade Gilmore Girls maraton. 

 Lördagen tvingade jag med Martin till den officiella öppningen av Kate Sapde. Det bjöds på lemonad och macarons. Det var även en tävling om en väska som vi var med i. 

Väskan man kunde vinna är den lila på bilden, men i svart (modellen heter Byrdie för den som är intresserad). 

Söndagen var en familjedag då vi firade Martins brorsdotters första födelsedag. Herremin vad tiden går fort. 

Hoppas att du får en riktigt fin dag. 

2 kommentarer:

 1. ROLIGT om du skulle vinna den ^^... den är ju riktigt fin också!! Sikken fantastiskt fin park ni var på, härligt höstigt också<33 Ha en super TREVLIG VECKA på er, kramar =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det hade varit perfekt, men vann den inte :/ finns den fortfarande kvar på Kate Spades hemsida om ett par månader kommer jag nog beställa den, men med det som blir mitt nya monogram :)
   Slottsparken är otroligt fin och mysig att hänga i. Rekommenderas dessvärre inte om kvällarna/nätterna. Det är där många våldtäkter och liknande händer...
   Hoppas du får en fantastisk vecka :) Kram

   Radera

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...