tisdag 18 oktober 2016

De nya färgerna i lägenheten

Jag lovar att jag ska ordna bättre bilder på de nya färgerna i lägenheten, än så länge får ett par mobilbilder hålla. Men, det var himla svårt att fånga upp hur de egentligen ser ut. Blir nog bättre när vi fått hem möblerna igen och allt är färdigt. 

Vi har valt fyra olika färger till hallen, vardagsrummet, sovrummet och gästrummet. Det blir fyra olika färger som passar väldigt bra ihop. Vi kunde välja att ha strukturtapet igen eller ha helt släta väggar. Och vi valde utan att tveka att ha släta väggar. 
När jag tog bilderna var inte hallen målad än, men där har vi valt Havbris från Jotun. Ska bli spännande att se hur det blir. 

Golvet i sovrummen och vardagsrummet kommer bli en kall färg, nästan grå. Kommer dessvärre inte ihåg namnet eller märket på golvet, men ska ta bilder när golvet är lagt. Golvfärgen är liknande denna här i alla fall.  I hallen blir det samma golv som tidigare, ett som tåler vatten och så. Det kan hända att det blir lite mörkt, men vi får ordna fler ljuskällor för att ljusa upp rummen. 

 I vardagsrummet hade vi tidigare Jotuns Skumring/ Rustas Tundra (samma färgkod). Nu blev det Nordsjö Restful Dijon, en ljusblå färg. 

 Den var otroligt svår att fånga på bild... Antingen blev den alltför ljus eller alltför mörk.

 Färgen är mer som den ljusaste delen på bilden. 

 Här ser man lite bättre hur blå den egentligen är, jämfört med Rustas Skifer.

 Gästrummet hade en sliten, nött, fläckig, beige strukturtapet som sett bättre dagar. 
Färgen vi har valt i gästrummet heter Clear Paris från Nordsjö. En lite mörkare blågrå färg. 

 Sovrummet hade vi en väldigt fin grönfärg från Flügger som vi gillade, och hittade en liknande i färgkatalogen som vi kunde välja färger ur. 
Färgen vi valde till sovrummet heter Misty Fontaine och kommer från Nordsjö. 

Den är mycket mer grön hos oss än den är på hemsidan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...