Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning

Glad måndag! Idag är jag ledig från skolan och jobbet, så jag kommer nog ta det lugnt eller passa på och vara ute lite grann. 
Förra veckan var väldigt trevlig, blev en del shopping, farmor och farfar kom på besök, såg på Marvel Universe Live, var på spelkväll och beställde hem en viktig klänning. 

Tänkte visa några bilder från förra veckan. 

Måndag
Var och handlade lite grann och köpte bland annat den här klänningen från Monki. 

 Var ute och åt med denna här fina. 

Tisdag
Tisdagen var jag på besök i ett dagis där jag ska ha ett skolprojekt. 

Onsdag
 Gick omkring på området vid mitt jobb och hittade ett par hästar. 

Torsdag
Skulle ta ett blodprov hos min doktor, hon tyckte att jag kunde ta en hel hög extra, medan vi ändå höll på. 

Himlen om kvällen var så himla fin.

Fredag 
Gick omkring i stan i väntan på min familj. Gick förbi det som ska bli en Kate Spade butik. Har stora hopp till den butiken. 

Var och shoppade med min syster och farmor. Köpte denna här från Monki. 

På fredagskvällen var jag och Martin och såg på Marvel Universe Live. 

 Lördagen
Lördagskvällen var jag, Martin, min bror och syster på hotellet till farmor och farfar och umgicks lite innan farmor och farfar skulle hem till Sverige igen. 

Söndag
Söndagen blev det ballerina till frukost, beställde hem en viktig klänning och ett par skor, och var på middag och spelkväll. 


Hoppas att du får en riktigt fin vecka.

(Psst... Har uppdaterat mina kategorier, lagt till några nya, exempel Bryssel 2016, Bröllop, Huawei, och tagit bort några som inte används mer). 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …