tisdag 25 oktober 2016

Två fina dagar förra veckan

Jag hade fler bilder att visa från förra veckan, men måndagsinläggen har nog många bilder som det är, så här kommer det några fler bilder från måndagen och onsdagen.

 Måndagen efter skolan shoppade jag lite grann. Det är kul att shoppa med sällskap, men har börjat uppskatta det att gå ensam mer och mer. 

Dagen var fin, det var inte för kallt, men lite mörkt och molnigt. Jag och Martin bestämde oss för att gå i området. När man bor nära Bygdöy allé måste man passa på att vara där. 

 Älskar verkligen hösten. 

 Vi hamnade på Frognerparken och gick där och pratade om allt och ingenting, men mest bröllopet för att vara ärlig. 

 När vi blev hungriga och trötta i fötterna gick vi till El Burro och åt varsin burrito. Maten var väldigt god, trevlig personal och mysig lokal. Sen var inte priset alltför illa heller. 

 När vi kom hem blev det film och Ben & Jerrys. 

 Onsdagen efter skolan gick jag förbi slottsparken som såg helt fantastiskt höstig ut. Den här dagen skulle jag och Martin till lägenheten för att hämta post och han hade inte sett hur det går med renoveringen. 

 Hallen var målad i havbris, taket var väldigt vitt och golvet stod i massvis av lådor och väntade på att bli lagda. Jag hade fått ett paket som behövde hämtas ut, så vi valde att resa hemåt till den andra lägenheten istället för att gå i skogen. 

 Vi hoppade av t-banan på Carl Berners Plass och gick ned till Grünerlökka. Vi gick till Cocoa och köpte med oss varm choklad. Martin hade minsmak och jag hade hasselnötssmak. 

 Det var väldigt gott och värmande i den kalla höstluften. 

Vi ville inte helt gå hem, utan vi gick till Mathallen och åt paj hos Hello Good pie
Sen gick vi hem och jag packade upp mitt paket och testade det som var i, innan jag hängde det bort för att bära det ordentligt i juni. 

6 kommentarer:

 1. Härliga bilder du bjuder på!

  SvaraRadera
 2. Massa härliga bilder!😊

  SvaraRadera
 3. Väldigt mysiga bilder =)... känns som ni hade en härlig vecka iaf! Lagom liksom...
  Ha en fortsatt TREVLIG VECKA! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Ibland behöver man en sådan vecka :) Kram

   Radera

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...