fredag 14 oktober 2016

Marvel Universe Live

För en herrans massa år sen var jag och Martin på Batman Live och vi gillade det. När vi såg att Marvels variant skulle hit köpte vi biljetter dit och i fredags var det dags att se showen. 

 När vi kom in var det väldigt tydligt vad som skulle hända. Och det såldes massvis av saker, och allt var riktat mot barn och kostade en mindre förmögenhet. En annan rolig sak, den blonda kvinnan till vänster om den vita pelaren, hon med ansiktsmålning, är Komikerfrue. Inte ofta jag känner igen kända norska personer. 

 Efter en del om och men hittade vi våra platser.


 Och så var det äntligen dags. 

 Först ut var Thor. 

 Och sedan brodern Loke. 

 Män i tights <3

 Det var kul att se fler karaktärer än endast från Avengers, var bland annat Spiderman, Wolverin, Storm, Cyclops och Captain Marvel, 

 Det är verkligen kul att se på showen för de som är med är väldigt duktiga. Alla vet sin plats och jag gissar på att skådespelarna skulle kunna göra det här i sömnen stort sett. 

 Var också en del skurkar som Black Cat, Madame Hydra och Green Goblin. 

Det var en väldigt cool show, men det hände så otroligt mycket och det var massvis att hålla reda på. Men helt klart underhållande. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...