Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning

Äntligen måndag igen. Ny vecka innebär en vecka närmare att vi kan flytta hem, och det är verkligen något jag ser fram till. Sen så släpps ett nytt avsnitt av creepypodden, och det är alltid bra. 

Den här veckan händer det inte för mycket som jag har planerat in, det är mest massa skolarbete som jag borde gjort för längesen som ska göras. Åh känner mig så himla färdig med skolan att det knappt är sant. Aja, närmar sig ett halvår till så är jag färdig. 

Tänkte i vanlig ordning visa bilder från förra veckan. 

 Måndagen var visst solig. 

Tisdagen gjorde jag en väldigt god gryta på jobbet, så den gjorde jag till middag på söndagen. 

Det har blivit så höstfint där vi bor egentligen, inne i stan är det fortfarande lite grönt. 

Var och handlade lite en dag. 

På fredagen var jag förbi COS efter skolan och köpte med mig två klänningar hem. Är väldigt nöjd. 

På lördagen var jag förbi lägenheten för att hämta post och kolla hur renoveringen går. Sovrummen och vardagsrummet är målade, fattas att lägga golv, måla taket och hallen, sen ska vi bara få in möblerna så kan vi flytta hem.  

Jag jobbade på söndagen, men efter jobbet mötte jag Martin som varit bortrest över helgen. Han hade mycket fint att berätta. På kvällen blev det gryta till middag och Luke Cage på tvn. 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.