Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning

Glad måndag!
Den här veckan blir intressant då jag har praktik. Ja, bara en vecka nu och sen fyra efter nyåret. Väldigt märkligt. Annars så händer det inte alltför mycket tack och lov. Ibland behöver man ta det lite lugnt.

Förra veckan var väldigt trevlig, det hände en del saker. Tänkte visa lite bilder från förra veckan i vanlig ordning.

Veckan började med bröllopskväll hos Kitch'n för att skriva den första bröllopslistan. Vi fick äta god mat som the flying culinary circus gjorde och prata med massa leverantörer. 


 Sen har jag tydligen inte gjort så mycket, för nästa gång jag fotat var på fredagen då jag först var på lunch med Gabriel för att prata ikapp det som hänt sen sist. 

 Och på fredagskvällen var jag på middag hos ett vännepar och sen spelade vi lite spel och drack jordgubbsvin som var väldigt gott. 

 På lördagen skulle vi på födelsedagsfest som började kl 14, men jag och Martin var först ute och åt lunch/middag innan vi gick dit. Vi for ut vid midnatt och var hemma efter kl 03. Drack inte all världens, men hade det väldigt kul för det. 

 Söndagen var det familjemiddag. Mamma hade gjort massvis med sushi och jag och Martin åt som bara den. 

 Vi spelade familjebezzerwizzer som är lite lättare än det vanliga, men väldigt roligt. 

Sen spelade vi Ubongo extreme och 3D. 
På kvällen såg vi på film och jag gjorde mig klar till praktiken. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.