Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning

Redan måndag och tiden verkligen flyger fram. Även om det är fint med sol och värme (vi hade nästan tjugofem grader varmt varje dag hela förra veckan) så hoppas jag på lite mer höstigt väder snart. Men jag måste erkänna att desto mindre tid jag behöver spendera i strumpbyxor, desto mer glad är jag. 

Denna här veckan kommer det att hända en del trevliga saker, idag ska vi på en bröllopskväll på Kitchn, det är spelkvällar och filmkvällar inplanerade, så det här blir bra. 

Nu har vi bott i hotellägenhet i en vecka, och det går bra. Men jag saknar min säng, att kunna hitta mina saker där de ska vara och så. Nu har vi bott borta i över en månad, och det känns verkligen. Badrummen blev klara förra veckan, så i ett alternativt universum är det en Christina och Martin som inte har upplevt vattenskadan och bor nu hemma. Avundas dem för att vara ärlig. 

Men nu dags att se på bilder från förra veckan. 

Måndag

 Jag har en ny skolväg att gå, så jag går bakom slottet och förbi slottsparken. Väldigt mysigt måste jag säga. 

 På måndagskvällen var jag ute och gick med mamma och Martin. Jag och mamma fångade pokémons och Martin ville bara ut och gå. 

 Det är verkligen fina, varma kvällar nu. 

 På operan visar dom en föreställning som heter War Requiem och gör reklam för den på de stora fönsterna. En väninnas man jobbar som operasångare och är med där. 

Onsdag
 Onsdagen var jag på Hovedöya med mamma. Vi gick runt och tittade, åt lite mat, badade och fikade. En väldigt mysig dag. 


Torsdag
 När jag kom hem från jobbet var månen så fin mellan träden. 

Fredag
 Jag och Martin var på Höstsabbath som vi är varje år. Ett eget inlägg kommer sen. 

Lördag
 På lördagen skulle vi förbi Steen & Ström för att se på Pandora-smycken där och se om man kunde fixa en knäck jag fått i armbandet. Fick bra service när vi köpte berlocker, men inte direkt någon hjälp när det kom till knäcken. Så går det nog när man inte köpt det där. 

 Jag och Martin åt lite mat innan jag skulle på jobbet. Fick bli massa sushi. 

På kvällen var jag på jobbet. Har delade vakter, och under ena pausen var jag förbi köpcentret och tittade lite. Fick med mig bland annat det här läppstiftet från Nyx + att jag hittade ljuslyktorna vi tänkt oss som bordsdekoration till bröllopsfesten på rea. 

Söndagen var det mer jobb hela dagen. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Kommentarer

 1. Det låter som en bra vecka, och så härliga bilder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en en väldigt fin vecka :) Tack :)

   Radera
 2. Ja jag håller verkligen med om att tiden bara flyger fram!!

  SvaraRadera
 3. Låter som att ni snart borde kunna flytta hem igen, eller? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det dröjer ett par veckor till dessvärre. Men, de ska börja måla våran lägenhet den här veckan :D

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.