måndag 5 september 2016

Veckosammanfattning

En ny måndag och en ny vecka med kaos. Det går framåt med renoveringen, nu har vi inget golv i alla rum utom köket + badrummen som har blivit kaklade. Ska bli spännande att se vad vi kommer att få välja för golv och tapeter. 
Vi kommer att fortsätta att bo på hotell till på torsdag, då blir det att flytta någon annanstans. Får se vad som händer. 

Men tänkte visa upp lite bilder från förra veckan. 


Måndagen flyttade vi in på hotell. Blev massa kaos sen på tisdagen, men som ordnade sig väldigt fort tack och lov. 

Tisdagen hittade jag en liten snigel.

Torsdagen var jag och Martin och åt på Wünderburger. Väldigt god och billig mat. 


Här är det vi bor. 

Fredagen efter skolan var jag förbi en matfestival vid rådhuset som heter Matsteif. Massvis av god mat och folk. 

På fredagskvällen var vi förbi Granitrock som är en gratisfestival. 

På lördagen efter jobbet var vi förbi Martins jobb där det var konsert. De som är med i militärorkestern är och tävlar runt omkring i världen och den norska är väldigt kända och bra. 

På söndagen gjorde jag massa sallad på jobbet. 

 Och vi åt middag på En til! Pizza. Det var väldigt gott. 


Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

4 kommentarer:

 1. Är det mysigt att bo på hotell på det sättet eller längtar ni hem? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är till en viss grad mysigt, men man känner sig verkligen låst. Det är ju bara ett litet rum, med en väldigt liten toa (är bara en dusch och toa, handfat är i huvudrummet). Men vi längtar hem. Vi skulle egentligen hem den här veckan, men det kommer att hinna bli vinter innan vi kommer hem mest troligen.

   Radera
 2. Hoppas på att ni få komma hem till ert nya hem snart =)... verka bli bra till slut, spännande! Vet ni vad det var för en idiot som ställde till detta btw *nyfiken, lol* TREVLIG VECKA på er, kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessvärre kommer det nog hinna bli vinter innan vi kommer hem. Det kommer nog att bli bra. Allt verkar bli nytt i lägenheten, så den blir superfräsch.
   Vi pratade med en försäkringsperson vi mötte idag för att se på skadorna angående vems fel det var. Ingen vill ta på sig felet för då måste de ta ansvaret i att betala alls. Hos oss, fem våningar ned från vattenskadan började, har vi skador på över 25 000, och det var mest våra möbler och saker och inte väggar och golv.
   Kram

   Radera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...