Fortsätt till huvudinnehåll

Lite bilder från förra veckan

Förra veckan lämnade jag in ena tentan, och det är en underbar känsla. Jag tror inte att resultatet blir all världens, men det ordnar sig. 
Annars har jag bara jobbat och varit i skolan, förutom tisdagen när jag var på konsert. 
Men nu dags för bilderna. 

Jag har äntligen börjat hitta massvis av tussilagos, ett säkert vårtecken. 

Jag och Martin var ute på en långpromenad och gick förbi en tunnel som har fått en klättervägg och monkeybars (kommer inte på vad de heter). 

Vi hittade små gömda stigar som får utforskas en annan dag. 

Var på middag hos mamma där de höll på att sopa och tvätta gatorna. 

På tisdagskvällen var det dags för konsert, the 1975. Skriver mer om det senare i veckan. 

Fick hem en fantastisk klänning som jag hade beställt. 

I skolan gjorde vi 3D-kartor vilket var väldigt kul. 

När vi var färdiga med det höll vi på med origami. Jag vek en asiatisk tvättbjörn. 

Fredagen hade jag ledigt från skolan, vilket innebar att jag såg hela första säsongen av American Horror Story, som inte var så hemsk som jag hade hoppats på. Kvällen avslutade med Amelie från Montmarte. Massa kärlek till den filmen. 

Helgen som var var första helgen på många veckor som jag haft helt ledigt från jobbet. Så på lördagsdagen gick jag och Martin till Ikea, vilket tog ca 1,5 timme när vi gick andra vägar än bilvägen.

På kvällen skulle jag hem till en väninna och gick förbi en regnbåge. 

Vi spelade Bezzerwizzer. Jag lyckades komma på andra plats, vilket var bra gjort, för jag svarade inte bra alls. 

Sen spelade vi lite CAH vilket är alltid lika kul. 

Söndagen blev bara en lugn dag där vi kom ikapp med hushållssysslor och så. 

Hoppas du får en strålande vecka.

Kommentarer

 1. Skönt att tentan är inne :) håller tummarna för dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skönt att den är inne, men nu är stressen på väntan av resultatet här.

   Radera
 2. Å, elsker Cards Against Humanity! SÅ GØY! :)

  SvaraRadera
 3. Så himla härligt med vårtecken. :D Åhh har du beställt en klänning från ida Sjöstedt? Säkert hur fin som helst. :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :D Yes, från hennes samarbete med Ellos. Den är fantastisk, men inte som hennes vanliga plagg.

   Radera
 4. Men ååh, blev ju supernyfiken på klänningen nu! Och CAH har jag aldrig spelat men borde nog försöka hitta egna kort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den dyker upp här imorgon :) Det är väldigt kul, men väldigt elakt spel. Ska inte spelas med folk som är lättstötta. Det finns ute på nätet så att man kan ladda ned och skriva ut :) Ska se om jag hittar det

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.