Fortsätt till huvudinnehåll

Förra veckan i bilder

Har varit duktig och tagit en del bilder under veckan som var. Känns fint att sammanfatta veckorna med bilder, inte bara enskilda dagar som annars dyker upp. 


Martin hade köpt godis på Bislett och köpt hem en hel hög med nöt-creme påsar.Hade gärna haft de kulorna, men de hade visst inte det. 

Söndagen på jobbet blev det sushi och Pokémon under min rast. 

När jag skulle in till stan på måndagen var det väldigt fin regnbåge som såg ut att slå ned i skolan. 

P4180004
En selfie från måndagen i hissen. 

P4180008
Och en inne i Monki. Klänningen är från COS, skorna från Disney x Vans och väskan från Marc By Marc Jacobs. 

P4180006
Jag provade den här klänningen men var lite besviken för att vara ärlig. 

På måndagskvällen blev det spel och pizza hos några vänner. 

Tisdagen när jag skulle till jobbet var det massvis av små tussilagos som gömde sig bland buskarna. 

Torsdagen på skolan spelade vi spel under matten, men katten matchade inte mitt färgtema jag, av slumpen, fick. Vi skulle kasta en tärning för djur och en för färg. 

Fredagen hade jag ledigt från skolan och chillade länge, länge i sängen och spelade Pokèmon.

På kvällen spelade jag massa Spyro som var till PlayStation. Så mycket nostalgi. 

Under fredagen fick jag bytt ut vinter ljusslingan som var längs räcket, med en vanlig ljusslinga som jag fäst i taket. Blev väldigt bra. 

P4230013
Lördagen for vi in till stan för att gå på marknadsdag längs Bogstadveien. Köpte bland annat en klänning hos Monki för 50 kr och presenter. Var så fruktansvärt mycket folk, men det var väntat. 

P4230014
Vi hade tänkt att fika, men det var fullt överallt. Så vi tog t-banan till Grorud för att fika där på fiket inne på centret. Var helt världelöst. Dels kom jag fram till att jag hade betalat alltför mycket, men kakbitarna var fortfarande frusna och smakade ingenting och var torra. Martin gillade det, märkligt nog. 

När vi tog t-banan hem passade Martin på att sova lite grann. Är så mysigt. 

På kvällen var jag på tjejkväll med tapas. Alla hade med sig något. Hade väldigt trevlig, även om jag inte sa så himla mycket. 

Det blev massa 90-tals musik som det blir. 
Kom hem vid tre och sov till tolv på söndagen. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.