tisdag 12 april 2016

It's just you and I tonight Why don't you figure my heart out?

Förra tisdagen var jag på konsert med min lillasyster. Vi skulle se 1975 för tredje gången, och vi var väldigt peppade. 
Jag hade laddat den lilla GoPro-kameran och sett till att det var massa plats, för här skulle det fotas (en bit från scenen, är inget fan av att krama staket). Men nej, den blev tagen i kontrollen och incheckad i en säkerhetsbox de hade. 

Konserten var i alla fall väldigt bra, även om det var massa tonåringar där. Men det blev massa dans och sjungande, och det är alltid kul. 

Fotade lite med mobilen, men det är ju inte i närheten så bra som en riktig kamera... 

Förbandet heter Japaneese House och var helt ok. Mer min systers smak än min...

 Och efter sjukt långt väntade med bara en ton i typ en kvart (och då överdriver jag inte ens. Hört talas om väntmusik Spektrum?) så kom bandet på scenen. 

 Det var verkligen en snygg scen som ändrades till varje låt = massvis av bilder. 

  
 Det här var väldigt coolt. Det var en liten delay i skärmen, så det såg väldigt coolt ut. Var lite svårt att fånga allt på film...

6 kommentarer:

 1. Vad roligt med konsert, men tråkigt med kameran! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt bra :) Eller hur. Får bara gömma den bättre nästa gång :)

   Radera
 2. Åh vad kul ni verkar ha haft. Hade en kompis som var på Stockholms konserten och där var den kaos, hon såg absolut ingenting och folk var allmänt otrevliga vilket var så synd. Älskar the 1975!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade det väldigt kul :) Åh vi har aldrig upplevt det så under de (nu) tre gångerna vi sett dem. Men det är verkligen olika från stad till stad och lokaler.

   Radera

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag slutade både jag och Martin tidigt. Vi skulle ut och äta en tidig middag och sen se en tidig film på bio.  Efter j...