Fortsätt till huvudinnehåll

It's just you and I tonight Why don't you figure my heart out?

Förra tisdagen var jag på konsert med min lillasyster. Vi skulle se 1975 för tredje gången, och vi var väldigt peppade. 
Jag hade laddat den lilla GoPro-kameran och sett till att det var massa plats, för här skulle det fotas (en bit från scenen, är inget fan av att krama staket). Men nej, den blev tagen i kontrollen och incheckad i en säkerhetsbox de hade. 

Konserten var i alla fall väldigt bra, även om det var massa tonåringar där. Men det blev massa dans och sjungande, och det är alltid kul. 

Fotade lite med mobilen, men det är ju inte i närheten så bra som en riktig kamera... 

Förbandet heter Japaneese House och var helt ok. Mer min systers smak än min...

 Och efter sjukt långt väntade med bara en ton i typ en kvart (och då överdriver jag inte ens. Hört talas om väntmusik Spektrum?) så kom bandet på scenen. 

 Det var verkligen en snygg scen som ändrades till varje låt = massvis av bilder. 

  
 Det här var väldigt coolt. Det var en liten delay i skärmen, så det såg väldigt coolt ut. Var lite svårt att fånga allt på film...

Kommentarer

 1. Vad roligt med konsert, men tråkigt med kameran! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt bra :) Eller hur. Får bara gömma den bättre nästa gång :)

   Radera
 2. Åh vad kul ni verkar ha haft. Hade en kompis som var på Stockholms konserten och där var den kaos, hon såg absolut ingenting och folk var allmänt otrevliga vilket var så synd. Älskar the 1975!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade det väldigt kul :) Åh vi har aldrig upplevt det så under de (nu) tre gångerna vi sett dem. Men det är verkligen olika från stad till stad och lokaler.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …