fredag 1 januari 2016

Shopping i Danmark

När vi var i Danmark nu innan jul, så var det mest julklappshandel som stod på våran att göra lista. Men det hindrar inte oss från att komma hem med andra saker. 
I Fredrikshavn så köpte jag två tröjor. Sen massvis med tandkräm och tvål. Så går det när märket en vanligtvis använder är under halva priset. Då gäller det att handla hem en del. 
På båten blev det en hel del godis och lite alkohol, men också lite smink. Första kvällen på båten köpte jag en CC Creme från Lancôme som jag gillade så pass mycket att jag köpte en till. Kom också hem med nagellack från Essie som kostade stort sett noll och ingenting. 


PC270060
Tröjorna köpte jag från en butik som heter Anthon. Massvis av fint i den. 

PC270056
Nagellacket från Essie är nr 14 Fiji i en fin ljusrosa färg. 

20 kommentarer:

  1. Jaa de e svårt o inte komma hem me nåt till sig sj (A)

    SvaraRadera
  2. kul med lite nytt :)

    sv; åh det låter som att ni också hade ett mysigt nyår ju. ^^ lät ju inte alls fel att dricka massa mousserande vin och kolla på raketerna från ett tak mitt i oslo!!

    SvaraRadera
  3. Fin köp, ljusrosa lack är ju så himla snyggt. :D SV: Jaa, tidigare har jag ju sagt att nästa resa blir till new york, men London ligger ju så nära och är en sån underbar stad. :) Vart har du bott under tiden som du har varit i London?:) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Ja en väldigt allsidig färg att ha hemma :) Sv: Vi bor på västsidan av London, och favoriten var Hilton Olympia :)

      Radera
  4. Alltid nice med shopping! :)

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...