onsdag 6 januari 2016

2015 sista kväll och 2016 första morgon

Den sista kvällen 2015 skulle jag och Martin hem till några av våra vänner för att äta middag och festa in det nya året. 

Jag hade en väldigt trevligt kväll med massa skratt och skapandet av goda minnen. Vi spelade massa spel, åt middag väldigt sent och satt och åt fram till halv tolv. 
När klockan närmade sig tolv letade vi fram en del flaskor med vin och tomtebloss och gick upp på deras tak. En av de fina sakerna med lägenhet i centrum är utsikten en får när en kommer lite högre upp. Även om det var raketförbud i centrum var det många som sköt ändå. Det är fint att se på, men det var en hel del flygande djur som verkade inte ha det alltför bra. 

Vi tog bussen hem vid fyra på morgonen, var hemma vid fem och somnade vid klockan sex. Hade ett jättefint avslut på förra året och en jättefin start på det nya året. 


PC310072
Jag hade på mig samma kläder som när min klass hade julbord, klänning från Monki. 

PC310069
Jag tänkte att nyårs är väl ändå kvällen man kan gå all-in med glittret och körde på sujperglittrig ögonskugga och guld eyeliner från MAC och glitter top coat mascara från Loreal, vilket är svårt att få på bild men är samma som förra gången det skulle bli nytt åt. 

PC310080
Vi hade med oss tomtebloss som var himla populärt. 

PC310093

PC310105
Priset för årets glansigaste... 

PC310107

2 kommentarer:

  1. Snyggt taget på tomteblossen =D... super snyggt och häftigt!
    GOD FORTSÄTTNING.

    SvaraRadera

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...