onsdag 13 januari 2016

For the girls with messy hair and thirsty hearts

Även om vi bara är i mitten av januari och det har konstant snöat de sista dagarna, så sitter jag och drömmer mig bort till varmare dagar. 
Att jag klippte håret var bara ett av många steg inför våren, det gäller att börja tid känns det som. För om du inte är beredd på det så hinner våren gå över till sommaren innan en hinner märka det (i alla fall när jag växte upp i Skellefteå). 

Förutom frisyren har jag använt Pinterest flitigt för att hålla ordning på tankarna och mina planer. Jag har en önskan om att minska på mina plagg i garderoben och hellre har saker som passar fin fint ihop. Vilket kräver mer tankar än det jag först trodde att det skulle göra. 
Nu har jag delat upp mina anslagstavlor i två läger, Våren2016 och Inspo. Men de är stort sett ett och detsamma, förutom att det jag faktiskt kan tänka mig till våren hämnar där och allt jag blir inspirerad utav hamnar i Inspo. Bilderna nedan kommer från de anslagstavlorna. 

Något jag vill ha både nu till våren, men också till sommaren, är korta kjolar och t-shirts i diverse former och färger. Det kommer bli massa ränder, men så får det bara vara. Monki och Asos är de ställena jag kommer att köpa och beställa hem saker ifrån, men det är inget nytt. 
Den vira frisyrer var den jag tog med som inspo-bild till frisören nu, men kommer behöva klippa det kortare till sommaren och då funderar jag på den röd/orangea frisyren. 

Har du börjat planera till våren/sommaren 2016 än?

4 kommentarer:

  1. Åh pinterest har ju många härliga bilder! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det har de :) Men sen går det ju att pinna bilder från stort sett vilken hemsida som helst också :)

      Radera

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...