måndag 18 januari 2016

Lite blandade mobilbilder

Är så himla less på min hemmatenta att det knappt är sant. Hela helgen som var har jag suttit hemma och stort sett bara stirrat på mitt Word-dokument. Har inte haft någon skrivarlust alls, och jag kommer mig inte vidare.
Tack och lov har jag till den 25 att bli färdig, men det hade varit skönt att bli färdig innan dess.

Tänkte likt som tidigare sammanfattningar jag haft vis upp en del mobilbilder. Men nu blir det från mellandagarna fram tills fredagen. 

 I mellandagarna mötte jag och Martin upp en väninna till oss. Vi gick omkring och shoppade lite och besökte även Ben & Jerrys. Är mycket mindre folk där om vintern, inte så märkligt dock. 

 Jag och Martin spelade Camel Cup. Ett spel där du ska satsa på vilken kamel som kommer att vinna. Det är egentligen ett barnspel, men de vuxna vi har spelat med har älskat det. 

 Den typiska dagen efter nyårs pizzan fanns även hemma hos oss. 

 Hittade rester ute efter nyårsaftons festligheter. 

 I samband med en skoluppgift besökte jag och min studiegrupp ett hindutempel. Har massa fina bilder därifrån jag inte visat upp än... 

 När Martin var liten brukade han leka att han var ett paket från Australien med sin pappa. Tyckte att det var så fint att det finns en bok som heter så. 

Jag var hos frisören och klippte mig. 

 En fredag tog jag och Martin tåget till Kolbotn för att spela brädspel med Humanistiska förbundet. Massa trevligt folk, brädspel och pizza, läsk och snacks, och det är helt gratis.

 Jag och Martin var på konsert hos Rockefeller och såg först Pil og Bue. 

 Och så El Caco. 

 Efter en massa skrivande på hemtentan en söndag så var det spelkväll hos oss. Vi provade bland annat ett spel Martin hade stöttat hos Kickstarter. 

 Vi hade fått massa snö hos oss. Det blev ännu mer än det som är på bilden, men pga att trappen är en nödutgång så var vi tvingade att skotta. 


 Lekte med plastelina på praktiken. 


 Det är verkligen hur fint som helst hemma hos oss. Helt klart finaste sovrumsutsikten. 

 En väldigt vacker morgon. Var så svårt att verkligen fånga färgerna med mobilen. 

 Sista dagen på praktiken var det två barn som gjorde pärlplattor till mig. Tyvärr hann de inte bli färdiga innan jag skulle hem, så jag tog bilder på de istället. 

Hade verkligen sju jättefina veckor där jag hade praktik och det kommer bli så märkligt att jag inte ska tillbaka dit igen (i alla fall inte i samband med skolan, men sen vet man ju aldrig).

Translate: 
Some random pictures from my phone. 

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att du hade EB så bra vecka där :D

  Svar : tack vad glad jag blir av din fina kommentar!

  SvaraRadera
 2. De e så sjukt gott me Ben & Jerry´s :)

  SvaraRadera
 3. Roligt att få se lite snapshots av det här slaget :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade inlägget :)

   Radera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...