fredag 22 januari 2016

Fröken Rosa


Under december och en bit in på januari var det en liten pop-up butik i Grorud Senter som heter Fröken Rosa som sålde massvis av fina saker till hemmet. 
Jag och sambon handlade en del där innan jul, bland annat en sylt som var sjukt god och en stor stjärna vi hade i ena fönstret.


Men, nu i januari var det massa rea inne i den butiken. Så vi passade på att köpa hem en hel del saker, både till oss men också saker vi kan tänkas oss att ge bort.  

P1130145
Sylten vi hade köpt kom från samma märke som det ätbara i bilden + att Martin hade fått kolor med en annan smak än dessa som vi älskade. Nu var de här nedsatta en hel del, så det fick följa med hem. 

P1130141
Vi hittade även dessa barnplanscher som är så gulliga. Det blir nog en present till någon, om vi inte behåller dom själva tills den gången vi kanske får något eget barn. 

P1130136
Denna här köpte jag till oss. Det är inte något vi får användning för nu, eller om något år, men den var så himla fin och till ett sådant bra pris att jag kunde inte låta bli + att jag fick grönt ljus av sambon.

P1130126
Det är en supersöt pläd till ett litet barn en gång någon gång. 

P1130128

P1130131
Kommer från märket Bloomingville, som jag kollade upp och har massvis av fina saker till stora och små.

Translate:
Me and my boyfriend visited a pop up store in a mall close to where we live that is called Fröken Rosa (Miss Pink). Bought a couple of things for us and some gifts. The baby blanket is for the future, if we ever have a child. 

2 kommentarer:

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...