fredag 20 mars 2015

5 favoriter: väskor

Håller på att ordnar en ny kategori som heter 5 favoriter. Ska skriva om 5 olika saker jag gillar lite extra mycket. 
Jag startar med mina fem favorit-väskor. 

Alla kommer i fina dust bags. 


 Min Marc by Marc Jacobs Petal to the Metal Natasha är den första dyra väskan jag köpte. Förälskade mig i den första gången jag såg en bra stund innan jag köpte den. När jag fick tillbaka en del på skatten bestämde jag mig för att beställa hem den från Shopbop och två dagar senare hade jag den i mina händer. 

 Nästa dyrare väska jag köpte var denna här, också från Marc by Marc Jacobs. Den köpte jag på flygplatsen i Amsterdam då jag inte hittat någon av de andra modellerna jag kollat efter innan resan dit. Är otroligt nöjd med den och den är nog den som är mest använd. Har den med på fester och konserter. 


Min Kate Spade Catherine street Joanie har jag en hatkärlek med. Färgen är underbar, modellen perfekt och gulddetaljerna fina. MEN. Den tappar färg. På kläder och ingenstans. Jag har redan fått bytt den en gång, men det finns begränsningar hur många gånger man orkar. 

 Det här min enda väska jag köpt i Norge, Marc by Marc Jacobs Columbia tror jag den heter. Hittade den på 50% rabatt vintern 2013. Väldigt bra till skolan.

 Min senaste väska i samlingen kommer från Ted Baker och är köpt på Gatwick. Alltid lika fint med sista minuten shopping innan man tar flyget hem. Den är rödbrun och den får plats med det mest nödvändigaste. 

Det här var mina fem väskfavoriter. 

22 kommentarer:

  1. Vilket roligt inlägg! Alla var snygga och hade sina detaljer som man fastnade för men gillade nog ändå de två sista bäst :)

    SvaraRadera
  2. sv. Amen tack snälla du! :)
    Låter som en rolig kategori att skapa!

    SvaraRadera
  3. Kul o få se dina väskor :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad kul att du gillade inlägget :)

      Radera
  4. Fina.=) Jag har också Marc Jacobs Petal to the metal fast min är grå.=)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh gillar den färgen :) De hade inte den inne när jag skulle beställa min + att jag fegade och satsade på svart för jag tyckte den var dyr :/

      Radera
  5. Den röda från Marc by Marc Jacobs var ju galet fin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är den :D Och ett reakap dessutom :)

      Radera
  6. Åh så grymt inlägg, kul att läsa! :) Fina väskor med!

    SvaraRadera
  7. Jättesnygga alla i hopa!
    Jag hade ingen aning om att väskor hade så många coola namn!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :D Några märken har bättre namn än andra :)

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...